Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.627
- 13.839
- 1.998
Aboubakar gibi degıl ben de baktım öyle akıp gitmiyor Jamaikalı birine göre agırBu videoda iyi duruyor, beklediğim dribblingler var ama tam maç bakmak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aboubakar gibi degıl ben de baktım öyle akıp gitmiyor Jamaikalı birine göre agırBu videoda iyi duruyor, beklediğim dribblingler var ama tam maç bakmak lazım.
Altay'a zam yapıldığı haberleri vardı geçen senelerde o haber doğru olmayabilir. Ferdi'ye yıllık 1.5-1.7 milyon Euro civarı bir şey verdiler mesela.Kamp sonrası fizik kalite geçişi bence de yok, Boey en iyisi ehehe demekle olmuyor bu işler, uzun sezon maratonunu kaldıramaz Boey mesela düzenli oynasa.
Bence de 6-7de takım %80-90 kapasiteyi bulur.
Maaş olayında bugün Altay'ın 5
5.5 milyon TL aldığını öğrendik, Kerem kendisine onu referans alabilir.
Edım Oğunas ismini görünce Rudolp aklıma geliyorPlaymaker kanat olarak
Adam Ounas bize ilacin ilaci olur
cok onermistim ins aliriz
Ferdi bedava ayrılacaktı, mecbur kaldılar onda.Altay'a zam yapıldığı haberleri vardı geçen senelerde o haber doğru olmayabilir. Ferdi'ye yıllık 1.5-1.7 milyon Euro civarı bir şey verdiler mesela.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Güzel soru. Sola çizgiye inen orta açmayı bilen bir bek olmasi baya avantajimiza olacak bir hamle olurdu. Anhold yapamıyo bunu maalesefDebua için oyun kurucu bek, içe katederek oynar deniliyordu. Sol bek alacak istek sizce debua tarzı mı olmalı yoksa çizgiyi kullanan tarzda mı?
Mert hakan irfan ve Altay da üç kağıt yapıp az göstermiş olabilirlermi acaba diye düşünmüyor değilim. Jesusta 3m alıyor zatenFerdi bedava ayrılacaktı, mecbur kaldılar onda.
Brüt 3 m euro falan kazanıyor Ferdi.
Emre Mor da brüt 2 küsür.
Mert Hakan 600 bin euro
İrfan 800 bin euro
Altay 300 bin euro
Abu gibisini bulamayız zaten de en azından topla koşabilsin, güçlü olsun.Aboubakar gibi degıl ben de baktım öyle akıp gitmiyor Jamaikalı birine göre agır
TL sözleşme kur artışından dolayı öyle onların. Vergi de %15.Mert hakan irfan ve Altay da üç kağıt yapıp az göstermiş olabilirlermi acaba diye düşünmüyor değilim. Jesusta 3m alıyor zaten![]()
Ula bunları ben yesem yerimden kalkamam. Adam yemek yüzünden dahada ağırlaşacak

Magaraya bile 1.5 milyon istiyorlar adam nasil ev bulsun istanbulda yasamiyorsun herhaldeTraore diye tezahürat yapan kimler
Şato aradığı için bulamiyordur
üstat transferde tahmini ne zaman hareketlilik başlar tekrardan?twitterda tık yok boşuna beklemeyelimTL sözleşme kur artışından dolayı öyle onların. Vergi de %15.
Defans arkasına pas atacak oyuncumuz yok çünkü key pas atabilen yok.Yunus ve Kerem gibi hizli oyuncularimiz var ama Iki olayi nerdeyse hic yapmadik, göremedim.
1. Etkili Kanat Oyunu
Ve en önemlisi:
2. Defans arkasına koşular ve paslar.