Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamp sonrası fizik kalite geçişi bence de yok, Boey en iyisi ehehe demekle olmuyor bu işler, uzun sezon maratonunu kaldıramaz Boey mesela düzenli oynasa.

Bence de 6-7de takım %80-90 kapasiteyi bulur.

Maaş olayında bugün Altay'ın 5
5.5 milyon TL aldığını öğrendik, Kerem kendisine onu referans alabilir.
Altay'a zam yapıldığı haberleri vardı geçen senelerde o haber doğru olmayabilir. Ferdi'ye yıllık 1.5-1.7 milyon Euro civarı bir şey verdiler mesela.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Playmaker kanat olarak

Adam Ounas bize ilacin ilaci olur

cok onermistim ins aliriz

images.jpeg.webp

SA

Debua için oyun kurucu bek, içe katederek oynar deniliyordu. Sol bek alacak istek sizce debua tarzı mı olmalı yoksa çizgiyi kullanan tarzda mı?
Güzel soru. Sola çizgiye inen orta açmayı bilen bir bek olmasi baya avantajimiza olacak bir hamle olurdu. Anhold yapamıyo bunu maalesef

Ferdi bedava ayrılacaktı, mecbur kaldılar onda.

Brüt 3 m euro falan kazanıyor Ferdi.
Emre Mor da brüt 2 küsür.
Mert Hakan 600 bin euro
İrfan 800 bin euro
Altay 300 bin euro
Mert hakan irfan ve Altay da üç kağıt yapıp az göstermiş olabilirlermi acaba diye düşünmüyor değilim. Jesusta 3m alıyor zaten :)

Dün Torreira’yı dikkatlice izledim ve nasıl büyük bir iş başardığımızı bir kez daha anladım.
Topla ilişkisi iyi, takımı sahiplenmiş,müthiş bir karakter.
Kondisyonu arttıkça sahada basmadık yer bırakmaz.

Ayrıca sol ayağını geliştirmesi ve pas yaparken zorlanmaması büyük bir artı, çoğu ofans oyuncularından daha çok vakit ayırmış bu olaya.
İnşallah uzun yıllar formamızı giyer ve üzerine koyarak ilerler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O degilde penalti pozisyonunda buz gibi de el oldugunu gördü hakem. Hemen kulakligi isaret etti oyunculara. Protesto ederken geri geri adim atiyor. Eger ki birsey görmeseydi oyunculari kaale bile almazdi maci öyle devam ettirirdi. Sen vara neden birakiyorsun isi gördügünü cal, penalti degilse vardan dönsün. Var ile istedikleri zaman daha da iyi dogruyorlar.

Yunus ve Kerem gibi hizli oyuncularimiz var ama Iki olayi nerdeyse hic yapmadik, göremedim.

1. Etkili Kanat Oyunu

Ve en önemlisi:

2. Defans arkasına koşular ve paslar.

Yunus ve Kerem gibi hizli oyuncularimiz var ama Iki olayi nerdeyse hic yapmadik, göremedim.

1. Etkili Kanat Oyunu

Ve en önemlisi:

2. Defans arkasına koşular ve paslar.
Defans arkasına pas atacak oyuncumuz yok çünkü key pas atabilen yok.
Evander bu yüzden lazımdı maç basına 3e yakın yapıyor bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt