- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi hatırlattın değiştireyim
Oyuncu netten bulmuştum.Saint Pauli dönemini takip ettim.Elmander tipli bi oyuncu ama çok gol kaçırıyo.Sonrasında takip etmedim reis..fb istiyor
![]()
Viktor Gyökeres - Oyuncu profili 24/25
Viktor Gyökeres, 26, İsveç ➤ Sporting Lizbon, 2023'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 65.00 mil. € ➤ * 4 Haz 1998, Stockholm, İsveçwww.transfermarkt.com.tr
fb alıyor zaten sallaOyuncu netten bulmuştum.Saint Pauli dönemini takip ettim.Elmander tipli bi oyuncu ama çok gol kaçırıyo.Sonrasında takip etmedim reis..
Resmi site sadece forma nolarini koysaydi da tahmin etmeye calissaydik bari bu nedir yaw kim kim belli deilözgür dediği baran mı acaba
Geçen sene Altay'ın maaşının 1.5 milyon euroya çıkarıldığı tarzında haberler vardı o yüzden dedim sonuçta FB açıklamıyor bunları. Muhabirleri de doğru rakam vermiyor Gustavo örneğinde olduğu gibi gelirken 2.3 milyona geldi sonra 2'ye indirdi maaşını giderken gerçek maaşının 4 olduğunu öğrendik gibi.Ferdi bedava ayrılacaktı, mecbur kaldılar onda.
Brüt 3 m euro falan kazanıyor Ferdi.
Emre Mor da brüt 2 küsür.
Mert Hakan 600 bin euro
İrfan 800 bin euro
Altay 300 bin euro
Resmi site sadece forma nolarini koysaydi da tahmin etmeye calissaydik bari bu nedir yaw kim kim belli deil
Benim benBaris hangi baris
Benim ben
yaratık yiyecekmişaksam menu de ne var dede
Tavuk döner kola yegenimaksam menu de ne var dede
Tavuk döner kola yegenim
Üstümde ne var diye mi görmek istiyorsunfoto atsana aksam
Bakacağım bana öyle gelmemişti topa bakarak uzayarak attı kendini gibi geldi .şu pozisyonda Boey alamadığı hava topundan dolayı yere düşüyor bu arada, topu engellemek için uçmuyor. Yine de siz bilirsiniz
![]()
Yasak mıydı bilemedim ama.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray