Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana istekli gözüktü mertens ya, tabi maç kondisyonu istenilen düzeyde olmayabilir ama tecrübesiyle iyi işler yapabilir 45-60dk süre içinde
İstekli olmasından yana sıkıntı yok. Gomis de istekli ama 45 dk kaldıramaz bu kondisyonla. Mertens in de ben 60 dk falan kaldıracağını düşünmüyorum ilk etapta.

İstekli olmasından yana sıkıntı yok. Gomis de istekli ama 45 dk kaldıramaz bu kondisyonla. Mertens in de ben 60 dk falan kaldıracağını düşünmüyorum ilk etapta.

midtsjö ve torreira ikilisine çok güveniyorum ben merkezde takımı rahatlatmaları açısından, o yüzden mertens'in yetersiz olan enerjisini iyi kullanabiliriz belki. dk 60-70 civarı gibi oyuna girmesi daha muhtemel ama tabi

2 side yedek olsun. Sağlam skorer fuleli kanat. Yaratıcı bir 10 no ve yırtıcı bir forvet gerek
Bence fuleli kanattan ziyade yaratıcı kanat lazım. Yırtıcı forvet derken rakibi bozan hava toplarını alan bir forvet ten mi bahsediyorsun yoksa araya kaçan falan mı? Bence ilk tercih. Yaratıcı 10 numara yerine ben olsam dinamik bir 10 numara alırım. Bizim rakipler belli ki ortayı 2-3 kişiile kapatacak. Yaratıcılığa izin vermeyecekler.

Okan
Dubois Nelsson Abdulkerim PVA
Midtsjo Torreira Oliveria
Yunus Seferovic Mertens

Bence mevcut oyuncularla kurabileceğimiz en iyi ilk 11 bu. Muslera oynarsa Midtsjo yerine Berkan yada PVA yerine Kazimcan oynayabilir. Kerem'le Yunus değişmeli oynar, Mertens muhtemelen 90 dakika oyunda kalmaz zaten, Kerem onun yerinede oyuna girebilir.
Bence 3 transfere ihtiyac var. Golcu bir santrafor, tecrübeli bir kanat oyuncusu ( Ergun Penbe yada Riera stili) ve yedek bir stoper (Nelsson giderse iki stoper).
10 numara alinirsa kimin yerine oynayacağını bilmiyorum. Oliveria yerine oynayacaksa Oliveria'yi ne yapacağız ? Midtsjo yerine oynarsada orta saha defansın olarak zayıf kalır diye düşünüyorum. Belki hem 8 hemde 10 numara oynayabilen mücadele gucu yüksek bir oyuncu olabilir (Evander'i hiç izlemedim, o yüzden oyun stilini bilmiyorum. En son ihtimalde 10 numaranın Yunus yerine oynaması ve 4 3 1 2 gibi diziliş. Snijder, Drogba ve Burak Yilmaz'in birlikte oynadigi donem gibi ama o donem kanatlarda Eboue ve Riera vardi, Dubois ve PVA'nin onlar gibi katki vermesi biraz zor.

midtsjö ve torreira ikilisine çok güveniyorum ben merkezde takımı rahatlatmaları açısından, o yüzden mertens'in yetersiz olan enerjisini iyi kullanabiliriz belki. dk 60-70 civarı gibi oyuna girmesi daha muhtemel ama tabi
Ben bu maçta şunu net bir şekilde gördüm. 2 li orta saha çok eksik kalıyor kanatlar geri gelmediği için. O yüzden mertens in en az emre kadar savunmada olabilmesi lazım.

Danyal adminim konu dışı özür dilerim ama hakem paşayı dogruyor.

Ben bu maçta şunu net bir şekilde gördüm. 2 li orta saha çok eksik kalıyor kanatlar geri gelmediği için. O yüzden mertens in en az emre kadar savunmada olabilmesi lazım.

o konuda dubois transferi çok faydalı olacak bizim açımızdan. savunmayı çok rahatlatan bi oyuncu pozisyon alma açısından. random ileri gidip savunmayı boşaltacak bir oyuncu değil. merkezde de torreira-midtsjö gibi hem geride hem ileride iyi işler yapabilecek 2 mücadeleci adamımız var, özellikle ön alan presi, top kapma ve kaybedilen topu tekrar kazanma konusunda. mertens'in savunma zafiyetinin bizi çok zora sokacağını düşünmüyorum bu sebeplerden dolayı

Bence fuleli kanattan ziyade yaratıcı kanat lazım. Yırtıcı forvet derken rakibi bozan hava toplarını alan bir forvet ten mi bahsediyorsun yoksa araya kaçan falan mı? Bence ilk tercih. Yaratıcı 10 numara yerine ben olsam dinamik bir 10 numara alırım. Bizim rakipler belli ki ortayı 2-3 kişiile kapatacak. Yaratıcılığa izin vermeyecekler.
Seferovic var zaten hızı olan biri lazım. Bu ligde defans arkasına hızlı herifler iş yapıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 173867

şu tarz bir başlangıç yapıp 45'ten sonra durumuna göre mertens-kerem değişikliği, kazımcan sıçışlara geçerse keremden sonra pva-kazım değişikliği olabilir falan.

nasıl çıkacağız sahaya acep
En dogru kadro bencede bu (sadece belki Kazimcan yerine PVA ve Midtsjo yerine Berkan olabilir). Bu kadronun basarili olabilmesi icin Seferovic'in 20-25 gol atmasi cok onemli. Ben atabilecegini pek sanmiyorum o yuzden mutlaka golcu bir santrafor alinmali.

En dogru kadro bencede bu (sadece belki Kazimcan yerine PVA ve Midtsjo yerine Berkan olabilir). Bu kadronun basarili olabilmesi icin Seferovic'in 20-25 gol atmasi cok onemli. Ben atabilecegini pek sanmiyorum o yuzden mutlaka golcu bir santrafor alinmali.

midtsjö yerine berkan olursa o gece okan buruksuz dönebiliriz üstad floryaya :asd:

Berkan'i bende begenmiyorum ama Kazimcan'i yeterince izlemedigim icin direk 11'e yazabilir miyiz bilmiyorum. Muslera yerine Okan olur bence ama Okan Hoca'nin Muslera'yi kesecigini pek sanmiyorum.

berkan'ın kötülüğünden ziyade midtsjö'yü kesmek büyük yanlış olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt