Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.806
- 109.638
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangysicüneyt cakir'in berkan'a caldigi penaltiyi unutmayin.
Kasimpasa - Fb’yi izlerim. Italya’dan Milan ve Inter’in maclarini takip ederim ama buyuk maclar olmadigi surece Juventus’u pek izlemem.Yorumlarını bekliyorum.
hangysi
Resimle son imzasini gosterdi yawYeni sözlesme imzalarsa, sonucta o yeni imzaladigi sözlesme Galatasaray'da son atmis imzasi olur.
peki gelecek hafta mertens'in ilk 11'de başlayacağını düşünürsek merkezde hangi ikili oynar sizce eğer mertens forvet arkasında oynarsa?
sergio-midtsjö-torreira
hangisi ilk 11 başlamaz?
-Mertens-Sefer-Yunus-
-Oliveira-Torreira-Midtsjö-
4-3-3 cok begeniyorum
Aslinda Mertensi Kanat da oynamasini istemiyorum, yasindan dolayi da. Merkez de yani Forvet veya Forvet arkasi daha verimli olur. Ama Kerem bu hafta oynamaya hak etmedi. Hatta Gomis ile de baslayabiliriz Sefer sonradan girer.
-Mertens-Gomis-Yunus-
Kazimcan Pva yi kessin, Muslera nin yerine Okan da olabilir.
gecen cehenneme dönmesin editle orayı Kilit isleri pek yapamiyor gibi ama sahte 9 oynayabiliyor ordada kanatlarimiz farkli tip olmali.Tam sayılmaz arada kilit işler de yapıyor. Bu kez o kilit işleri de yapamadı.
Bence her oyuncudan faydalanmak gerekiyor sezon içerisinde, çöpe atma fikrine karşıyım. Öyle ya da böyle ligin en iyi yerlilerinden birisi Akbaba.
Evanderrrrr vakayameeeee
Mertens en son kanat olarak 2016 yılında oynamış kanatta oynayamaz 35 yaşından sonra.Ekli dosyayı görüntüle 173867
şu tarz bir başlangıç yapıp 45'ten sonra durumuna göre mertens-kerem değişikliği, kazımcan sıçışlara geçerse keremden sonra pva-kazım değişikliği olabilir falan.
nasıl çıkacağız sahaya acep
Yanlış anlaşılmasın üstat, kilit iş dediğim gol bölgesinde pas ve dokunuşlar. Hazırlık maçlarında yaptı bunları.Kilit isleri pek yapamiyor gibi ama sahte 9 oynayabiliyor ordada kanatlarimiz farkli tip olmali.
Mertens en son kanat olarak 2016 yılında oynamış kanatta oynayamaz 35 yaşından sonra.
Ha tabi onlar var ben oyun kurma olarak anladim.Yanlış anlaşılmasın üstat, kilit iş dediğim gol bölgesinde pas ve dokunuşlar. Hazırlık maçlarında yaptı bunları.