Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FaON_0pXoAgKgi-

peki gelecek hafta mertens'in ilk 11'de başlayacağını düşünürsek merkezde hangi ikili oynar sizce eğer mertens forvet arkasında oynarsa?

sergio-midtsjö-torreira

hangisi ilk 11 başlamaz?

-Mertens-Sefer-Yunus-
-Oliveira-Torreira-Midtsjö-

4-3-3 cok begeniyorum

Aslinda Mertensi Kanat da oynamasini istemiyorum, yasindan dolayi da. Merkez de yani Forvet veya Forvet arkasi daha verimli olur. Ama Kerem bu hafta oynamaya hak etmedi. Hatta Gomis ile de baslayabiliriz Sefer sonradan girer.

-Mertens-Gomis-Yunus-

Kazimcan Pva yi kessin, Muslera nin yerine Okan da olabilir.

-Mertens-Sefer-Yunus-
-Oliveira-Torreira-Midtsjö-

4-3-3 cok begeniyorum

Aslinda Mertensi Kanat da oynamasini istemiyorum, yasindan dolayi da. Merkez de yani Forvet veya Forvet arkasi daha verimli olur. Ama Kerem bu hafta oynamaya hak etmedi. Hatta Gomis ile de baslayabiliriz Sefer sonradan girer.

-Mertens-Gomis-Yunus-

Kazimcan Pva yi kessin, Muslera nin yerine Okan da olabilir.

aman üstad muslera-okan değişikliği yazınca 10 alıntı geliyor art arda :asd: gecen cehenneme dönmesin editle orayı :D

Tam sayılmaz arada kilit işler de yapıyor. Bu kez o kilit işleri de yapamadı.

Bence her oyuncudan faydalanmak gerekiyor sezon içerisinde, çöpe atma fikrine karşıyım. Öyle ya da böyle ligin en iyi yerlilerinden birisi Akbaba.
Kilit isleri pek yapamiyor gibi ama sahte 9 oynayabiliyor ordada kanatlarimiz farkli tip olmali.

Mertens en son kanat olarak 2016 yılında oynamış kanatta oynayamaz 35 yaşından sonra.

yok zaten direkt kanat olarak oynamayacak, her ne kadar direkt kanat oynamasa da sola daha yakın oynuyor, oliveira ve kazımcan'la beraber sol tarafı 3'lü şekilde taşırlar aralarında ki bağlantıları kurabilirlerse

Elmander istiyorum Elmander... Seferoviç gol atmasın razıyım ama ileride pres yapma ına savaşmasına çok ihtiyacımız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt