Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zenci forvet ve kanat lazim. Hız lazim takıma.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi her transfer belirli bir miktar risk barındırır. Biz her seferinde patladık ama o sebepten ama bu sebepten. Sonucunda da haneye büyük eksi yazıldı.
Diagne ve Falcao hatalıydı, temel sebebi de Abdürrahim hatta o süreçlerin temel sorumlusu o şahıs.

Benim demek istediğim şu, biz de bazılarını iyi değerlendiremedik. Diagne'yi satıcam diye aldtsan 10a da olsa satacaktın ha satmadın mı niye Falcao alıyorsun, seve seve faydalanacaksın.

Gomis gitmese biz sonraki sene onu da çöp ilan edebilirdik zira derbilerde gol atmadığı için neler denildi o dönem.

Btw MM kötü transfer değildi aksine doğru işti ama o adama ne oldu anlamıyorum.

Bu işi Sergio Oliviera iyi yapıyor diyorlardı? Hani bunu da yapmıyorsa, neyi iyi ki? Zaten ağır ve hantal bir oyuncu... Bu Key Pasları atmayacaksa....ne için aldık bu oyuncuyu?
Araya kaçan mı var da adam atsın. Taktiksel bir sıkıntı var. Burak-Selçuk zamanı gibi kafanı kaldırdığında kaçan bir santrafor veya kanat yok

Diagne ve Falcao hatalıydı, temel sebebi de Abdürrahim hatta o süreçlerin temel sorumlusu o şahıs.

Benim demek istediğim şu, biz de bazılarını iyi değerlendiremedik. Diagne'yi satıcam diye aldtsan 10a da olsa satacaktın ha satmadın mı niye Falcao alıyorsun, seve seve faydalanacaksın.

Gomis gitmese biz sonraki sene onu da çöp ilan edebilirdik zira derbilerde gol atmadığı için neler denildi o dönem.

Btw MM kötü transfer değildi aksine doğru işti ama o adama ne oldu anlamıyorum.
Mental sorunlu bir adam bence. Fransa'da iş yapabilmesine ihtimal vermiyorum şahsen. En genç 2 seneye ülkesine döner. Homesick mevzusu gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt