- 6 Eylül 2014
- 94.508
- 65.211
- 4.608
Adamin askeri var @Emre Artemis diye. Önce onu indirmek lazım.Evet kalkisiyormuyuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamin askeri var @Emre Artemis diye. Önce onu indirmek lazım.Evet kalkisiyormuyuz
Bir de bana konuyu açarken abdest almamı falan tavsiye ediyordu.Kuruttun ortalığı Danyalll
Kendisine Niagara Şelalesi'nde abdest almasını tavsiye ediyorum.eren elmalı için gerekirse overpay yapıp almalıydık desem dayak yer miyim
30 ağustosta seni 1 günlük gsc master yapacaz deriz ikna ederizAdamin askeri var @Emre Artemis diye. Önce onu indirmek lazım.
Başka birisi olsa hayır ama sen olduğun için evet yerdin.eren elmalı için gerekirse overpay yapıp almalıydık desem dayak yer miyim
öyledir muhtemelen ama elimizi çok rahatlatacaktıBizden 7m euro istediler, siyasiler araya girdi hamsiler 3.7m euroya aldi.
Diagne ve Falcao hatalıydı, temel sebebi de Abdürrahim hatta o süreçlerin temel sorumlusu o şahıs.Abi her transfer belirli bir miktar risk barındırır. Biz her seferinde patladık ama o sebepten ama bu sebepten. Sonucunda da haneye büyük eksi yazıldı.
Araya kaçan mı var da adam atsın. Taktiksel bir sıkıntı var. Burak-Selçuk zamanı gibi kafanı kaldırdığında kaçan bir santrafor veya kanat yokBu işi Sergio Oliviera iyi yapıyor diyorlardı? Hani bunu da yapmıyorsa, neyi iyi ki? Zaten ağır ve hantal bir oyuncu... Bu Key Pasları atmayacaksa....ne için aldık bu oyuncuyu?
Bu herif ancak Bundesliga 2'de yapabiliyor.Rezil Schalke. Adam iki kere penalti kullandiy ikisinide ayni yere boktan vurarak kaleci kurtardi.
evet burrda çöp diyenlerin de buu 10 yaşındaki az gelişmiş beyinlerden farkı yok gibi bişi oluyor . bu sebeple herkes bir düşünsün konuşmadan10 yasındaki bebeler bile seferovic'e çöp diyor la vay anasını
Geçen burada tempo çok yüksek falan diye bir açıklamasını görmüştüm.Ozan Tufan sakatlanmış galiba
Mental sorunlu bir adam bence. Fransa'da iş yapabilmesine ihtimal vermiyorum şahsen. En genç 2 seneye ülkesine döner. Homesick mevzusu gibi duruyor.Diagne ve Falcao hatalıydı, temel sebebi de Abdürrahim hatta o süreçlerin temel sorumlusu o şahıs.
Benim demek istediğim şu, biz de bazılarını iyi değerlendiremedik. Diagne'yi satıcam diye aldtsan 10a da olsa satacaktın ha satmadın mı niye Falcao alıyorsun, seve seve faydalanacaksın.
Gomis gitmese biz sonraki sene onu da çöp ilan edebilirdik zira derbilerde gol atmadığı için neler denildi o dönem.
Btw MM kötü transfer değildi aksine doğru işti ama o adama ne oldu anlamıyorum.
18 m euro istiyorlarmış. Kabul ederse Malinovski takasında kullanılacak.Cengiz’i kaça bırakırlar?