Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
attı bir tane ofsayttan döndüHojlund bey belki saplar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
attı bir tane ofsayttan döndüHojlund bey belki saplar.
rasmus hojlund scout

ant-ts maçını bu başlık altında takip edelim derim
Wanda Nara'nın değil Erden Timur'un nereye uçtuğunu çözsek daha mantıklı gibi duruyor.erden timur ortalıktan kayboldu iyice, umarım yine 2 kaliteli topçuyla ortaya çıkar.
rodopların ts maçından önce transfer olmaz açıklamasını nasıl değerlendiriyorsunWanda Nara'nın değil Erden Timur'un nereye uçtuğunu çözsek daha mantıklı gibi duruyor.
bombaları patlatmasını bekliyoruz. umarım önemli transferler peşindedir. kaliteli 1 kanat ve 1 forvet şartWanda Nara'nın değil Erden Timur'un nereye uçtuğunu çözsek daha mantıklı gibi duruyor.
Cips icinde mi?tavuk doner
mayonez
lavas
cola
patates cips
dün 2. yarıda 2 tane yaptı ahbert birine şerefoviç vurdu diğeri gomisin kafasının önünden geçti.![]()
www.instagram.com
Rodop yaptıysa bir ehemmiyeti yok, nasıl olsa yapamazlar diye sallamıştır. Kadir yaptıysa olabilir.rodopların ts maçından önce transfer olmaz açıklamasını nasıl değerlendiriyorsun![]()
yayında söylediler. hangisi söyledi tam hatırlamıyorum ama ortak bir ifade gibiydiRodop yaptıysa bir ehemmiyeti yok, nasıl olsa yapamazlar diye sallamıştır. Kadir yaptıysa olabilir.
Bu arada şu an anlaşılsa 2-3 gün futbolcu bavul topluyor, 2 gün Kap açıklamaları vs. desen oyuncunun KAP'ı TS maçın önüne geçmemesi için yarın bir isim çıkmazsa haklı çıkar gibi duruyor.
Bryan Gil için ne düşünüyorsun? Valencia'ya gitmek istiyormuş ama Torreira da oraya gitmek istiyordu. 21 yaş altı kuralına uyan kanat. Ona bir hamle yapmış olabiliriz gibi geldi.yayında söylediler. hangisi söyledi tam hatırlamıyorum ama ortak bir ifade gibiydi
@Berk Can üstat daha iyi bilir ona sormak lazımBryan Gil için ne düşünüyorsun? Valencia'ya gitmek istiyormuş ama Torreira da oraya gitmek istiyordu. 21 yaş altı kuralına uyan kanat. Ona bir hamle yapmış olabiliriz gibi geldi.
Trtspor veya daha doğrusu Trt'nin tümü dikkate alındığında adeta çiftliğe çevrilmiş- içi boşaltılmışken yorumcunun kaliteli olmasını zaten kimse beklemiyor herhalde.devlet kanalının şaklaban bi yorumcu alması skandal ötesi
fbli diye demiyorum, rok'un fln oraya gittigini düsünüyorum aklim almiyor
yine kimse tepki göstermemiş