Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topu ayaginin altindan kaciran ile
3 4 metre önüne pas veren ile
2 press gorunce dagilan oyuncular ile
Gitmeyecegini bile bile topu 2 adamin arasindan gecirmeye calisan ile
Yumusak paslari bile kontrol edemeyenler ile
Vs vs ile top mop oynanmaz, baski yapilmaz.
Gelen 3 oyuncu da topun degerini bilmeli.

Galatasaray'ın Toral Bayramov'u kadrosuna katmak istemesiyle ilgili yayılan bilgiye "Karabağ" tepki gösterdi. Ağdam temsilcisinin basın servisi Başkanı Gündüz Abbaszade, Gol.az'a yaptığı açıklamada, kulübe resmi olarak teklif verilmediğini söyledi: "Resmi teklif yoksa herhangi bir konuda konuşmak yakışıksızdır. " Şu anda aklımıza sadece "Victoria" ile cevap oyunu geliyor. Toral'ın 2019'dan beri "Karabağ"da oynadığını not edelim.

rodopların ts maçından önce transfer olmaz açıklamasını nasıl değerlendiriyorsun🎙️
Rodop yaptıysa bir ehemmiyeti yok, nasıl olsa yapamazlar diye sallamıştır. Kadir yaptıysa olabilir.

Bu arada şu an anlaşılsa 2-3 gün futbolcu bavul topluyor, 2 gün Kap açıklamaları vs. desen oyuncunun KAP'ı TS maçın önüne geçmemesi için yarın bir isim çıkmazsa haklı çıkar gibi duruyor.

Rodop yaptıysa bir ehemmiyeti yok, nasıl olsa yapamazlar diye sallamıştır. Kadir yaptıysa olabilir.

Bu arada şu an anlaşılsa 2-3 gün futbolcu bavul topluyor, 2 gün Kap açıklamaları vs. desen oyuncunun KAP'ı TS maçın önüne geçmemesi için yarın bir isim çıkmazsa haklı çıkar gibi duruyor.
yayında söylediler. hangisi söyledi tam hatırlamıyorum ama ortak bir ifade gibiydi

yayında söylediler. hangisi söyledi tam hatırlamıyorum ama ortak bir ifade gibiydi
Bryan Gil için ne düşünüyorsun? Valencia'ya gitmek istiyormuş ama Torreira da oraya gitmek istiyordu. 21 yaş altı kuralına uyan kanat. Ona bir hamle yapmış olabiliriz gibi geldi.

devlet kanalının şaklaban bi yorumcu alması skandal ötesi
fbli diye demiyorum, rok'un fln oraya gittigini düsünüyorum aklim almiyor
yine kimse tepki göstermemiş
Trtspor veya daha doğrusu Trt'nin tümü dikkate alındığında adeta çiftliğe çevrilmiş- içi boşaltılmışken yorumcunun kaliteli olmasını zaten kimse beklemiyor herhalde.

Yarın Nihat Doğan trt sunucusu, hatta ekonomi yorumcusu olarak bile çıkabilir ekrana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt