Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trezeguet çöp mü çıktı
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
Dün 3cü gol o attirdi yanilmiyorsam.

Muhtemeln bu golü nedeniyle 4 milyon verdik, berkana skill videosu çeksek bunu koysak 10 milyonluk adam dersin...

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Berkan'ın Alanya'daki haliyle bizdeki halinin alakası yok. Bu öyle geniş alan, dar alan mevzusu da değil.

Alanya'da çok sakin ve dinamik bir adamdı, 3-2 yenildiğimiz maç buna iyi bir referanstır.

İşleyen bir çarka soksak defoları bu kadar çıkmazdı ama vurdukça geriye gitti. Bu videodaki golde de bence abartılacak bir şey yok ama Alanya'da çok iyi uzun ve kısa toplar atıyordu zaten izleyen ikisi arasındaki farkı net olarak söyler.

Bizde de iyi maçları oldu ama son dönemde ayak kalitesinin iyice düşmesiyle baskıyı da kaldıramamaya başladı. Kim ne derse desin ben genel sorunun baskı altında oynamakla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Kum saati paylaşirken kumum nereye aktığı dikkate alınmalı artık

Hatta geçen sene kabul etmesem de Terim'in oyunculardan ekstra beklentilerinden dolayı oyuncuların üzerlerindeki baskının daha da artrığını, eksik yönlerinin daha çok ortaya çıktığını ve düştüklerini düşünüyorum.

Taylan için değil ama Berkan, Morutan, MM, Luyindama, Kılınç, Yedlin gibi adamlarda bunlar yaşandı. Cica zaten kendisi ürkek.

Kerem'de ters tepti ama ona da bu özgürlüğü kimse vermezdi geçen sene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt