- 6 Eylül 2014
- 94.568
- 65.253
- 4.608
Ne 15 i yavshomurudova 10-15 beklentileri var.kleivertı da 10 milyona bırakabilirler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne 15 i yavshomurudova 10-15 beklentileri var.kleivertı da 10 milyona bırakabilirler
opisyonlu 14mye bırakmak istiyorlarmışshomurudova 10-15 beklentileri var.kleivertı da 10 milyona bırakabilirler
beknaz9 numara kupa maçlarında oynasın onu izlemek istiyorum
Ben anlamiyorum. Su yoklukta ortasi, hucumu eldekilerden cok daha iyi. Niye kadroda yok?Emre Tasdemir sov yapmis
opisyonlu 14mye bırakmak istiyorlarmış
Takımda Emre ve Ömer (Omar vb.) isimli oyuncu yasaklanmalı.Ben anlamiyorum. Su yoklukta ortasi, hucumu eldekilerden cok daha iyi. Niye kadroda yok?
Biliyorum. O cocukta yetenek var soğukkanlılık var. Üzerine düşülmesi lazimbeknaz
opisyonlu 14mye bırakmak istiyorlarmış
Cok bilimsel olur. Harika fikir.Takımda Emre ve Ömer (Omar vb.) isimli oyuncu yasaklanmalı.
taraftar düşmesin ama sonra küfrediyoruzBiliyorum. O cocukta yetenek var soğukkanlılık var. Üzerine düşülmesi lazim
Takımda Emre ve Ömer (Omar vb.) isimli oyuncu yasaklanmalı.
Ironi yapiyorsun degil mi rtas?Katılmayacakların sayısı belki çok olacak ama Nwakeme yi almaktansa 1 +1yıllık ve maaşı da cüzi bir rakamla Fegoulli bu takıma çok daha faydalı olur. Okan hoca ile Fegoulli denenmelidir.