Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Depay için 10 milyon euro verelim maasını barça ödesin.
Barca ile Depay anlasti belese saliyolar adami. Depay'i baska kimse istemeyecek, herif DK'ya kadar form tutmak icin burada oynamaya okey olacak anca oyle aliriz. Van Gaal eger Weghorst'a Turkiye'ye gitmende sorun yok demisse Depay'a da der herhalde

Bu arada Barca her an Aubameyang'i Chelsea'ye satabilir. Oyle olursa yedek olarak tutmak isteyebilirler Memphis'i

Yildiz sol bek adayi Alex Sandro olabilir diye dusunuyodum ben de. Biraz bitik biri maalesef

Maç sonu soyunma odasında Teknik Direktör Okan Buruk’un, “Yarın (bugün) antrenman planlıyordum. Bundan vazgeçtim. 2 gün dinlenebilirsiniz” dediği ve bunun üzerine de takım arkadaşlarının Gomis’e ilgi gösterip tezahürat yaptıkları öğrenildi.

Sarı-kırmızılı oyuncuların “Sayende izni kaptık” dediği Gomis, Antalyaspor’dan sonra Ümraniyespor deplasmanında da galibiyeti getiren gollere imza attı.

Roma haril haril Calafiori'yi gonderecek yer ariyor o da olabilir. Hem U-21 kontenjanina da uyuyor

Gene söylüyorum seferoviç fena değil ama sezon geçmez öne gomisin gencini bulmak farz

1661086606420.webp

morutan fabregasa karşı

Okan
Dubois Nelsson Abdülkerim Pwa
Torreira Sergio
Yunus Hazard Elis
Mertens

u21 için reiner ve kayky yazacaktım ama kaçırmısız elden,kiralanmıslar çoktan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt