Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Ant ts mac basligiyla birlestirilse rahat asariz 10kyi. Tum lobini kullanip hallet ustat su isi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ant ts mac basligiyla birlestirilse rahat asariz 10kyi. Tum lobini kullanip hallet ustat su isi
Barca ile Depay anlasti belese saliyolar adami. Depay'i baska kimse istemeyecek, herif DK'ya kadar form tutmak icin burada oynamaya okey olacak anca oyle aliriz. Van Gaal eger Weghorst'a Turkiye'ye gitmende sorun yok demisse Depay'a da der herhaldeDepay için 10 milyon euro verelim maasını barça ödesin.
Golü yiyen Muslera değil mi arkadaslar
Baris savasin spam mesajlariyla nobeti doldurmasini umit edecegiz gibi duruyor.aklıma gelmedi değil ahbert modlardan biri devreye girip bu planı devreye sokmalı
Golü yiyen Muslera değil mi arkadaslar
Rodoplarin soyleyecegi isim muhtemelen fode balloYildiz sol bek adayi Alex Sandro olabilir diye dusunuyodum ben de. Biraz bitik biri maalesef
O adama cop deniyor ins gelmez. Dis basinda da baya haberi cikti de miRodoplarin soyleyecegi isim muhtemelen fode ballo
Omar Campos gelse bariYildiz sol bek adayi Alex Sandro olabilir diye dusunuyodum ben de. Biraz bitik biri maalesef
O herif cok pahalidir bence. U-21 kontenjanina giriyor mu bilmiyom transfermarktta Meksika alt yas kategori maci gorunmuyor ne yazik kiOmar Campos gelse bari