Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Hasan Çam ghezal,nkodou,roisser ve werghost perte cıkma ihtimali yüksek oyuncular.merak ediyosan :)

Hicbirsey olmaz hepsi oynar

Sergi sen bjk hakkinda yorum yapmamalisin

Senin yaptigin anti yorumlarini kosmos onlara arti olarak veriyor

Senden rica ediyorum bjkyi yok say 😉

Senle ben bu sezon totemin dibine dibine vuracagiz
Sen bjkyi yok saymakla basla ✌️

Mali genel kurulda gecen sezon yapilan transferlerin maliyetleri paylasilmisti. Bulamadim bulan varsa selam etsin
Çözünürlük :red:

1661122190214.webp

''sanchez dısnda 3-4 oyuncuyla daha görüşüyoruz ve hepsiyle süreç devam ediyor''

erden timur

bertrand traore
depay
kleivert
nicholas pepe

:censored:

Hicbirsey olmaz hepsi oynar

Sergi sen bjk hakkinda yorum yapmamalisin

Senin yaptigin anti yorumlarini kosmos onlara arti olarak veriyor

Senden rica ediyorum bjkyi yok say 😉

Senle ben bu sezon totemin dibine dibine vuracagiz
Sen bjkyi yok saymakla basla ✌️
fbden daha da iticiler zaten.uyarım

Wijnaldum'un sakatlığı bana Belotti'yi ve Roma'ya gelmenin ne kadar tehlikede olduğunu düşündürdü. Şu anda kontratı olmayan bir futbolcu, eğer evinde kayarsa ve çıkması gerekiyorsa, muhtemelen takımsız ve sözleşmesiz kalacaktır. Şu anda arafta

Demin psg 7:1 macin özetine baktim. Gecen sene herkes kendine oynuyordu bunu yeni hocayla asmislar gibi. Takimca oynuyorlar arkadasina gol attirmaktan keyif aliyorlar. Bizim suan en buyuk sorunumuz bu. Herkes kendi derdinde takim olarak oynayan yok.

nicelılar pepe gelmeyecek diye endişeli.belotti gelse diyolar.romalılar her dk belotti gelmeyecek korkusuyla twit atıyor.ortalık karıstı

Demin psg 7:1 macin özetine baktim. Gecen sene herkes kendine oynuyordu bunu yeni hocayla asmislar gibi. Takimca oynuyorlar arkadasina gol attirmaktan keyif aliyorlar. Bizim suan en buyuk sorunumuz bu. Hermres kendi derdinde takinm olarak oynayan yok.
psgde ki oyuncuların bireysel oynaması yine anlaşılabilir, yıldız oyuncular, yetenek havuzları çok geniş, rakiplerde kendi seviyelerinin çok altındalar. bizimkiler de o yetenek-beceri de yok. ona rağmen öyle triplere çabalara giriyorlar ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt