Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 18.018
- 10.023
- 2.498
Aferin oğlumGol atan horoza ne denir
Belott'ul-cock
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aferin oğlumGol atan horoza ne denir
Belott'ul-cock
Ingiliz kulupleri: "Belese PvA, Elabdellaoui falan dusse de alsak be."Sözleşmesini fesh edersek İngiltere'ye falan gidebiliyorlar sanıyorum boştayken
@Hasan Çam ghezal,nkodou,roisser ve werghost perte cıkma ihtimali yüksek oyuncular.merak ediyosan![]()
Alt ligler için geçerliyse mümkünIngiliz kulupleri: "Belese PvA, Elabdellaoui falan dusse de alsak be."
Çözünürlük :red:Mali genel kurulda gecen sezon yapilan transferlerin maliyetleri paylasilmisti. Bulamadim bulan varsa selam etsin
Sadece İngiltere değil bir çok ülkede serbest oyuncu transferi, transfer döneminden sonra da yapılabiliyor.Ingiliz kulupleri: "Belese PvA, Elabdellaoui falan dusse de alsak be."
Alt ligler için geçerliyse mümkün
Fesih hadi Elabdellaoui icin neyse ama PvA, Cicaldau, hatta Luyindama icin asiri sacma olurSadece İngiltere değil bir çok ülkede serbest oyuncu transferi, transfer döneminden sonra da yapılabiliyor.
fbden daha da iticiler zaten.uyarımHicbirsey olmaz hepsi oynar
Sergi sen bjk hakkinda yorum yapmamalisin
Senin yaptigin anti yorumlarini kosmos onlara arti olarak veriyor
Senden rica ediyorum bjkyi yok say
Senle ben bu sezon totemin dibine dibine vuracagiz
Sen bjkyi yok saymakla basla![]()
sahaya adımını atmadan şampiyon olurOkan
Dubois Nelsson Abdulkerim PvA
Torreira Sergio
Yunus Mertens Memphis
Belotti
Bu kadro ne yapar
Tskler ustat.Çözünürlük :red:
![]()
Galatasaray'da transferlerin mali detayları tek tek açıklandı - Galatasaray Haberleri
Galatasaray'da yaz ayından bu yana gerçekleşen transfer ve sözleşme uzatmalarının detayları da tek tek açıklandıwww.haberturk.com
Ekli dosyayı görüntüle 174756
Evet basket oynayan ayiya ne denir. @Kolpa Kemal Kürek de sifreyi cozememisti @Sami Karakoç da pes etti
fbden daha da iticiler zaten.uyarım
psgde ki oyuncuların bireysel oynaması yine anlaşılabilir, yıldız oyuncular, yetenek havuzları çok geniş, rakiplerde kendi seviyelerinin çok altındalar. bizimkiler de o yetenek-beceri de yok. ona rağmen öyle triplere çabalara giriyorlar kiDemin psg 7:1 macin özetine baktim. Gecen sene herkes kendine oynuyordu bunu yeni hocayla asmislar gibi. Takimca oynuyorlar arkadasina gol attirmaktan keyif aliyorlar. Bizim suan en buyuk sorunumuz bu. Hermres kendi derdinde takinm olarak oynayan yok.