Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya atakda keremin kaptirdigi toplarla ( pva ileri gidiyor kereme destek vermek icin) gol yiyoruz soldan
Pva geriye gelmiyor oluyor :)

Ne desen bos ya nasil izliyorlar maclari anlamak zor

Pvanin onune ver trezegeyi veyahut feghin solkanatlisini bak pva neler yapiyor

Adam okadar bos kosu atiyor ki keremin pas atsa cizgiye inecek top
Sirf sut cekmek icin iceri girip top kaptirmasindan tum takimin ebesini aglatiyor

Sorunu pvada buluyorlar

Toxic ve cahilce yorumlar pva hakkinda
PvA benim 2015'ten beri takip ettiğim bir adam. Sol kanat beklere özel ilgim var. Geçen maçta stadyumdaydım. Özellikle sadece 10 dakika PvA'a dikkat ettim kerem ya da oliveira alıyor topu bu adam boş koşu yapmış oluyor, bu sırada kerem ve oliveira topu kaptırıyor bu adam geri dönene kadar canı çıkıyor. Yemin ederim böyle 3-4 net pozisyon saydım. Defansif olarak kafayı verdiğinde iyi seviyede (nou camptaki maç) ama kimse hücumuna laf söyleyemez.

2014'te Telles'i aldık forum defansı kötü diyordu, 2015'te Carole'ü aldık hücumu kötü diyordu. Saracchi, Latovlevici neler geldi neler. PvA son senelerde gelmiş en iyi sol bektir. Sevmeyenler bazen biraz lakayıt davranıyor diye sevmiyor ama benim gözüm kapalı ilk yazacağım adamlardandır kendisi.

PVAyi severim ama bu da çok abartı bir yorum olmuş.. Satsak bizimkiler daha iyisini bulamaz muhtemelen ama göze batan defolari da var maalesef.. O da kerem gibi dağınık bazen hücum kısmında fazla zorlamalari var geri dönüşleri sıkıntı olabiliyor bu kayıpların .. Ne olursa olsun bir bek ileriye çıkınca topun kiymatini bir kanattan daha çok bilmeli.. Topu kaybedecekse de ya taç olsun ya aut PVA buralarda kritik hatalar yapabiliyor

Bu pvanin sorunu degil pva dogru olani yapip onunde ki adama destege gidiyor

Bu cok cok kiymetli bir ozellik bir bek icin

Pva tembel bir topcu degil her atskda ama her atakda yardima kosuyor

Onlarin arkasini ya bi ortasahayi sola cekerek kapatirsin yada pvaya dersin ki baba sen cikma kerem cok top kaybediyor zaten
O da kucuk takim mentalitesi

Ya bence odemesi falan sarkmisti bunlar da belgelemisti. Zaten kulube ihtar cekmisler o gun apar topar kabul edildi teklif. Basimiz yanmasin diye boyle bir yola gittiler o sekilde dedigin gibi acil odemelere sicak para buldular bir de Abdulkerim yerini doldurur gayet diye dusunduler ki yanlis degil Marcao'dan Abdulkerim'e gecmek cok iyi olmus yabanci siniri da dusunulunce
+1

Eren Elmalı istikrarlı bir oyuncuysa eğer oyuncu hakkında bilgim yok son 2 maçını izledim sadece. Abdülkerim'e ek olarak,Eren Elmalı'yı da alsaymışız bu 3 yerli muhabbetinde hiç sorun yaşamayacakmışız yalnız. Tabi bizden 6-7 istendiği siyasetin araya girip 3-4'e tsye gönderildiğini söylüyorlar hal böyleyse yapacak bir şey yok. Ama onu da alabilseymişiz kafamız çok rahattı

pva'ya sallayanların derdi pva degil aslında. bilinçaltındaki mertens oynasın istegini rasyonalize etmek için kazımcan'ı yerli kontenjanına dahil etme çabası. ama maalesef mertens 11 oynayamaz.

Marcao 10+2+3
Nelsson icin 14+4 haberi cikti ama 12+3 diyen guvenilir Ispanyol kaynak da vardir

Garanti kisimlari toplasan 25 etmiyor
Narcao için 13+2, Nelsson için 15+3'tü haberler. Marcao'da payda var. Ben toplamı aldım 31-33 yapıyor o da. Marcao'yu ederinin 3 milyon altına sattılar bence. Gerek milli takım olmaması- AB olmaması gerekse Kerem olayı gibi disiplin olayı nedeniyle 20-25 veren çıkmazdı maalesef 1 maç milli takıma çağrılsaydı bizle o zaman 20-25'e satabilirdin. Nelsson'u ise bu perspektiflere bakarak ben 25'in(serbest kalma) altına bırakılmasını istemem şahsen. DK sonrası bir PL takımının 25 verip alması çok olası çünkü.

Vargas Kerem Yunus yetersiz bence kanat rotasyonu icin

Vargasi ben de begeniyorum ama sarteli kapayip ust uste kotu oynadigi maclar vardi gecen sene. Montella bir ara bunu 60larda aliyordu oyundan paso. Bir ara yedege falan da dustu aklimda yanlis kalmadiysa. Cok yetenekli bir futbolcu ama bence istikrarli degil. Avrupada da bu yuzden yapamamis olabilir. Atletizm ve istikrar acisindan eksisi var.

Vargas + bir kanat daha alinmali. Tek kanat alinma durumu varsa vargastan daha iyi biri alinmali /bence/

O dönem yunus da sicislardaydi hatta balotelli bile ruh gibiydi dönemsel bir sorun olduğunu düşünüyorum .. Bence yeterli olur bu 3 lu yeri geldiğinde Mertensi de hem kanat hem 2. Forvet gibi oynatabiliriz.

Pva'yı düzgün bir kanat ile izlemek lazım. Önünde Kerem ile oynamak büyük sabır gerektirir. Çok sallayıp dert eden biri değil, Kerem ile oynaya oynaya ona uyup halı saha ortamına çeviriyor bazen maçları.

Vargas Kerem Yunus yetersiz bence kanat rotasyonu icin

Vargasi ben de begeniyorum ama sarteli kapayip ust uste kotu oynadigi maclar vardi gecen sene. Montella bir ara bunu 60larda aliyordu oyundan paso. Bir ara yedege falan da dustu aklimda yanlis kalmadiysa. Cok yetenekli bir futbolcu ama bence istikrarli degil. Avrupada da bu yuzden yapamamis olabilir. Atletizm ve istikrar acisindan eksisi var.

Vargas + bir kanat daha alinmali. Tek kanat alinma durumu varsa vargastan daha iyi biri alinmali /bence/
Cengiz firsati duser mi

Bu pvanin sorunu degil pva dogru olani yapip onunde ki adama destege gidiyor

Bu cok cok kiymetli bir ozellik bir bek icin

Pva tembel bir topcu degil her atskda ama her atakda yardima kosuyor

Onlarin arkasini ya bi ortasahayi sola cekerek kapatirsin yada pvaya dersin ki baba sen cikma kerem cok top kaybediyor zaten
O da kucuk takim mentalitesi

Hayır onu demiyorum tembel bir adam değil zaten hatta yaşına göre atletizmi de gayet iyi.. PVA bireysel olarak fazla top kaybedebilen bir isim hücuma çıktığında bazen gereksiz çalımlar deniyor kastettigim buydu.. Kerem 1 dusunmeliyse o 3 kez düşünmeli top kaybının sonuçlarını.. Hatta Antalya maçında gerideyken saçma sapan bir pas attı pozisyon yiyorduk dağınıklıktan kastım da bunlar

Hayır onu demiyorum tembel bir adam değil zaten hatta yaşına göre atletizmi de gayet iyi.. PVA bireysel olarak fazla top kaybedebilen bir isim hücuma çıktığında bazen gereksiz çalımlar deniyor kastettigim buydu.. Kerem 1 dusunmeliyse o 3 kez düşünmeli top kaybının sonuçlarını.. Hatta Antalya maçında gerideyken saçma sapan bir pas attı pozisyon yiyorduk dağınıklık tam kastım da bunlar

Ha onu diyorsan dogru arada yapiyorda
Bunlar bence tolere edilebilir hatalar

+1

Eren Elmalı istikrarlı bir oyuncuysa eğer oyuncu hakkında bilgim yok son 2 maçını izledim sadece. Abdülkerim'e ek olarak,Eren Elmalı'yı da alsaymışız bu 3 yerli muhabbetinde hiç sorun yaşamayacakmışız yalnız. Tabi bizden 6-7 istendiği siyasetin araya girip 3-4'e tsye gönderildiğini söylüyorlar hal böyleyse yapacak bir şey yok. Ama onu da alabilseymişiz kafamız çok rahattı
Eren Elmalı ile ilgilenirdik muhtemelen ama bizim seçimler daha olmadan gitti.

Bu dönemki nöbetlerin en kötü gününü geçirdik. Hayırlı geceler

He bir de soyle bi sikinti var kerem yerine ybanci kullanicaksak bir yabanciyi eksiktmemiz lazim burda en buyuk aday pva ama yerine yerli yok kazimcan demeyin

Mert muldur bu yuzden cok kritik hamleydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt