Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pva geçen sene de kötüydü. Takim çok kötü olunca arka planda kaldi. Taylan berkani konuşmaktan pva ya sıra gelmedi :) Benim görüşüm pva oyun içinde kendini kaybediyor.

Bence derli toplu oynarsak çok iş yapar bu herifin dağınıklığıni tolare etmemiz lazım sıkça lafı ediliyor da geçen sene bir video vardı 7-8 tane net asistinin pic edildiği bulabilsem atacaktım..
Daha büyük eksiklerimiz olduğu kanısındayım.. İyi bir forvet -10 numara da oynayabilen kanat ve stoper

atilla ve kim satışları ne başarısıdır bilmiyorum ama marcao satışı büyük bir yönetim başarısızlığıdır bu net

o transferdeki beceriksizliğin maliyeti yaklaşık 5-10 milyon euro arasında

Aga olaya asist gözüyle bakıyorsunuz hep. 10 asistini yediler belki geriye gelmediği için de 10 gol yedik. Oturup geçen sene yediğimiz gollere bakalım. Kaç tanesi sol taraftan gelmiş.

Maçın belli dk larında sıkıntı yok zaten. Belli bir dk dan sonra geriye dönüşleri yok ne yazık ki. Umarım ben yanılırım. Ama ilerleyen günlerde daha fazla takip edin.

Bunun sebebi pva degil kerem

Yine yanlis bir gozle bakiyorsunuz olaya

atilla ve kim satışları ne başarısıdır bilmiyorum ama marcao satışı büyük bir yönetim başarısızlığıdır bu net

o transferdeki beceriksizliğin maliyeti yaklaşık 5-10 milyon euro arasında

marcao'da puştluk yaptı, kampa katılmaması, rest çekmeler falan. tabii haberlerde okuduklarımız doğruysa

Kerem maalesef sahada herşeyi kendine hak görüyor top kaybetse problem değil bomboş adama pas atmasa problem değil yani bu şekilde bir zihniyet olmamalı ki kerem de asla kendi sandigi kadar ahım şahım bir yetenek de değil hatta yunus/2 diyebilirim saf yetenek olarak..
Özgüveninin çok yüksek olması bize zarar vermeye basladi

Kerem maalesef sahada herşeyi kendine hak görüyor top kaybetse problem değil bomboş adama pas atmasa problem değil yani bu şekilde bir zihniyet olmamalı ki kerem de asla kendi sandigi kadar ahım şahım bir yetenek de değil hatta yunus/2 diyebilirim saf yetenek olarak..
Özgüveninin çok yüksek olması bize zarar vermeye basladi
Birinin gerçekten keremi uyarması lazım. Özellikle bencilliğini. Vazgeçilmezim havasında gibi hissettirmeye başladı.

Lan ne güzel geçen sene takip etmiyordum rahattım 3 aydır takip ediyorum yemin ederim hastalıklarım bile arttı. Bu takım başarısız olunca hücre sayımda doğru orantıda azalıyor

defalarca yazıldı ama anlamamakta ısrar ediliyor nedense. oyuncuyu gsden ustun tutan bir anlayış filizleniyor son dönemde. maalesef.

yönetim transferde gaza basıp, nakit akışı sağlamak için mi göz yumdu marcaoya bilmiyorum ama cezai yaptırım falan uygulanabilirdi. paşa paşa gelip katılmalıydı bence kampa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt