Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.570
- 73.112
- 5.188
Nelsonu çok mu abartıyoruz veya szalaiyi çok mu küçük görüyoruz ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha iyisini daha cok para verip alabilirsin ama sol bek icin de oyle 10 tane isim sayamayiz pva'dan kesin daha iyi ve daha faydali olur diyebilecegimiz .pva'dan iyisi mendy, hernandez mi üstad yapmayın etmeyin
Geçen sene 2 pas yapan kaleye şut çeken herkes bizim gözümüzde süperstar oluyordu. Geçen de söyledim. Futboldan da çok iyi anlayan bir arkadaşım Antalya maçını canlı izledi. Herif bir anda Pva nefreti ile dolmuş. İleri çıkıyor geri koşmuyor diyor.PvA hepinizi pişman edecek. Hemen 1-2 macla ipini kesmeyin. Gecen sezon da aynısını yaptiniz sonra nasil oynadi biliyoruz.
Ya Szalai denen adam gecen sene sonuna dogru kesik yedi. Uclunun solunda oynamadiginda defansif defolariyla S.O.S. veren bir adam. Solak ama oyle topla iliskisi de cok iyi degil. Biraz cusseli ama oyle inanilmaz atletik degil. Medyanin gucune bagliyorum benNelsonu çok mu abartıyoruz veya szalaiyi çok mu küçük görüyoruz ne
Kaan Ayhan :red:
Bilmiyom reis epl kulübüne hangi medyanın gücü işler kiYa Szalai denen adam gecen sene sonuna dogru kesik yedi. Uclunun solunda oynamadiginda defansif defolariyla S.O.S. veren bir adam. Solak ama oyle topla iliskisi de cok iyi degil. Biraz cusseli ama oyle inanilmaz atletik degil. Medyanin gucune bagliyorum ben
oov tam bizlik

10 gun önce van aanholt için takımın en iyisi, kral, reis falan deniyordu şimdi kurtulmak istenen adam olmuş. naaptı bu herif son maç merak ettim.