Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener Kim-Szalai ikilisini €35m bandinda satarken bizim Nelsson-Marcao'ya en iyi tekliflerle €25m bulamamamiza ne diyorsunuz

PvA hepinizi pişman edecek. Hemen 1-2 macla ipini kesmeyin. Gecen sezon da aynısını yaptiniz sonra nasil oynadi biliyoruz.
Geçen sene 2 pas yapan kaleye şut çeken herkes bizim gözümüzde süperstar oluyordu. Geçen de söyledim. Futboldan da çok iyi anlayan bir arkadaşım Antalya maçını canlı izledi. Herif bir anda Pva nefreti ile dolmuş. İleri çıkıyor geri koşmuyor diyor.

Nelsonu çok mu abartıyoruz veya szalaiyi çok mu küçük görüyoruz ne
Ya Szalai denen adam gecen sene sonuna dogru kesik yedi. Uclunun solunda oynamadiginda defansif defolariyla S.O.S. veren bir adam. Solak ama oyle topla iliskisi de cok iyi degil. Biraz cusseli ama oyle inanilmaz atletik degil. Medyanin gucune bagliyorum ben

Ya Szalai denen adam gecen sene sonuna dogru kesik yedi. Uclunun solunda oynamadiginda defansif defolariyla S.O.S. veren bir adam. Solak ama oyle topla iliskisi de cok iyi degil. Biraz cusseli ama oyle inanilmaz atletik degil. Medyanin gucune bagliyorum ben
Bilmiyom reis epl kulübüne hangi medyanın gücü işler ki

10 gun önce van aanholt için takımın en iyisi, kral, reis falan deniyordu şimdi kurtulmak istenen adam olmuş. naaptı bu herif son maç merak ettim.

Butun takim dokulurken suc pvanin oldu :)

Tdye laf yok
Yok 2. Macmis yok yeniymis yok zaman verilmeliymis

Zaman isik verene verilir

Neyi baz alarak zaman veriyoruz biz bu adama
Ne gordukde zamanla bunu gelistirir diyoruz

Pva dusmanlariyla savasacagiz

Gecen senede aynisini yaptiniz

Omer bayram yuzunden hayatimda ilk defa gs maclarini izlemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt