- 20 Eylül 2009
- 19.141
- 17.703
- 2.773
Danyalin yüzü suyu hürmetine gilf kaynanali iyi bir kanat, stoper ve 10 numara gelir inşallah bu nöbette.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taş çatlasa bonuslarla 10 12 m.e verirler. Düşüncesindeyim tabii çok iyi niyetlide olabilirim.Iyi teklif varsa eger saplanmali
10 numara yerine forvetDanyalin yüzü suyu hürmetine gilf kaynanali iyi bir kanat, stoper ve 10 numara gelir inşallah bu nöbette.
Ne dedi renktas?Evander konusunda bi gelişme var galiba Nevzat'ın dediğine göre![]()
kaçıncı sayfa bilmiyorum...
Oha ilk sayfa çıktı. Artık ben de milli oldum
Oyuncuyu anlatir misin birazAlalım.net
Şu an bi gelişme yok da Galatasary ya şimdi alacak ya da devre arası alacak uygun fiyatlarsa dedi.Bence transferin son günlerinde bi anlaşma olabilir dedi reis..Ne dedi renktas?
olsun ben hep bilgisayardan giriyorum hahahahahaTelefon uygulamasına göre 2. sayfadasın renktaş. Buruk bir sevinç…
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Gladbach mıDaha cok box oyuncusu ve bitiriciymis diyorlardi transfermarkt'da. Vetakimi 6-10 arasi bonservis bekliyormus. VfB ve Gladbach ilgileniyordu oyuncuyla. Gladbach sanki halen istiyor.
Abdestime her daim özen göstermekteyim.Gel lan hamam gidelim
Fox in the box severiz gelsinnnDaha cok box oyuncusu ve bitiriciymis diyorlardi transfermarkt'da. Vetakimi 6-10 arasi bonservis bekliyormus. VfB ve Gladbach ilgileniyordu oyuncuyla. Gladbach sanki halen istiyor.
ertuğrul sağlam da mı böyleydi ya da başka biri sanki bizim türklerde de vardıdion dublin diye bi herif vardı eskiden oda öyleydi