Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Köybaşınin sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi
hayırlı olsun
hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi oynarsa dünya kupasına yolcu edebiliriz buradan. ghana milli takım havuzundaymışAbdul Mumin’i Nordsjaelland’da oynarken pek begenmezdim ama o zaman daha gencti. Ayni Kamaldeen, Kudus ve Adingra gibi Right2Dream akademisinden. Portekiz’de kendini gelistirmis olabilir.
Kerem bu kafayla oynarsa hiç bir takıma transfer olamaz. Kimse istemezNelsson satilirsa takimda Kerem ve Yunus haric satabilecegimiz oyuncu yok. Torreira’yi saymiyorum o daha yeni geldi. Tecrubeli ve net isimler alindi zaten.
forumda en sevdiğim üyelerlerdensin. avatarını taşımak benim için büyük bir onur. Rahatsız olduysan kaldırabilirimson sayfaları okurken ben bunları ne zaman yazdım diyorum ister istemez
şahsınızın avatarımı kullanması benim için gurur kaynağıdır üstadım.forumda en sevdiğim üyelerlerdensin. avatarını taşımak benim için büyük bir onur. Rahatsız olduysan kaldırabilirim
mumin bir abdülabdül mumin mi
Çok düşünmeye gerek yok. Kazımcan'ı sol beke koyalım hata da yapsa oynasın. 1 seneye iyi bir bek kazanmış oluruz. Hiç bir genç oyuncu oynamadan gelişmez. Van Aanholt'dan daha kötü olamaz en azından.Keremi 15e satiyoruz diyelim, yerini nasil doldururdunuz? Bir tane ilk 11de oynayacak Türk oyuncu bulmaliyiz. Merte 7 harcayip onu sol bek oynatip, kaliteli bir yabanci kanat mi alinir o durumda?
Baskabize gelmeye sicak bakip ve direk 11de oynayacak Türk aklima gelmiyor.
Hanginizki orjinal bu adam sağa mı bakıyor sola mı?şahsınızın avatarımı kullanması benim için gurur kaynağıdır üstadım.