- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.109
- 673
KaymakEn az 4 transfer daha yapılacakmış wohehehehey![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KaymakEn az 4 transfer daha yapılacakmış wohehehehey![]()
Gecen hafta teansferlerden sonra harikaydik mac kaybedince gecen seneye geri donduk forumdaki uye kardeslerin hic ortasi yok malesef.
her iki ayağını da iyi kullanıyor gibi gozuktu o acıdan sevdim. stoper için büyük avantaj benceMumin baya Marcao'nun sağ ayaklı hali. Beğendim videolardan.
Ben de dikkat ettim hiç pas hatası yapmadı videolardaMumin baya Marcao'nun sağ ayaklı hali. Beğendim videolardan.
defanstan oyun kurmayı tercih etmesemde aşırı yavaş kaldık son 2 maçtır. Ne abdül ne nelson bu görevi yerine getiremedi.her iki ayağını da iyi kullanıyor gibi gozuktu o acıdan sevdim. stoper için büyük avantaj bence
Avatarı değiş her gördüğümde gülüyomdefanstan oyun kurmayı tercih etmesemde aşırı yavaş kaldık son 2 maçtır. Ne abdül ne nelson bu görevi yerine getiremedi.
hollanda ligi aldatıcı olabiliyor ama istatistikleri iyi gözüküyorfenere yazıyorlardı bunu. pek olumlu yorum yapmıyorlardı oyuncu hakkında
isak'ın adı geçti mi şuana kadar