Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.248
- 22.912
- 1.433
Abdul² tandemi geliyorrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen yuzde yuz dogru o yuzden aslinda foruma girmeye transfer falan takip etmeye gerek yok. Her sey yazilmis cizilmissampiyonluk mucadelesi fenerbahce ve trabzon arasinda gececek gibi gorunuyor
fener 2023 secimlerinde reise destegi cakip ipi gogusler
biz çok kasıyoruz sanki bu lig için bilemedim
orsiçi arzuluyorum ama gelmesi imkansız maalesef. bize orsiçten 1.5 2 tık dusuk bir kanat önerir misinStoperde hedef Abdul Mumin
Santraforda hedef Belotti
Kanatlarda hedef ???
Son durum bu mudur. Serhan Turk neden dort diyor yaratici orta saha falan da mi gelecek. Yoksa o iki stoper diye mi hesap ediyor

bu sene feneri çok ittirirler potaya, daha lig başlamadan 6 Sivas, 6 k.pasa, 6 başakşehir, talimatlara göre bunlara Karagümrük vs gibi takımlar katılırsa direk 30 puanla lige başlar zaten , Rize olsaydı bı 6 puanda ordan vardısampiyonluk mucadelesi fenerbahce ve trabzon arasinda gececek gibi gorunuyor
fener 2023 secimlerinde reise destegi cakip ipi gogusler
Bilmiyom ki ya aklima gelen herkes hep sag kanat ama bize sol lazim. Benim aklimda basindan beri Reiss Nelson ve Nicolas Pepe vardi Arsenal gozden cikardigini kolay saliyor bizi de seviyorlar Torreira isinden oturu ama ikisi de sag kanat aslenorsiçi arzuluyorum ama gelmesi imkansız maalesef. bize orsiçten 1.5 2 tık dusuk bir kanat önerir misin![]()
Yıllar geçtikçe vicdan yapıyor olman, beni duygulandırıyor.Sokucam avatarına ama tam sövücem Motz avatarını göremeyince geri basıyorum

atıyo ya knk kornelyusbizim ekip neden gol atamıyor