- 18 Temmuz 2009
- 82.125
- 240.009
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden ulu sayıdır sevgili masonumTransfer nobeti 19 da şov olur
19 ulu sayidir
Genç Fransızlar bize zor üstat. Ne kadar para verecekler bakalım.Biz de teklif götürelim. Monchi efendiyi sıkıştıralım.
Nasıl oynadı ki AlperPvA hepinizi pişman edecek. Hemen 1-2 macla ipini kesmeyin. Gecen sezon da aynısını yaptiniz sonra nasil oynadi biliyoruz.
Yahu geçen seneden beri yaptıkları ortadaGeçen sene 2 pas yapan kaleye şut çeken herkes bizim gözümüzde süperstar oluyordu. Geçen de söyledim. Futboldan da çok iyi anlayan bir arkadaşım Antalya maçını canlı izledi. Herif bir anda Pva nefreti ile dolmuş. İleri çıkıyor geri koşmuyor diyor.
Geçen sezon bile beğenilmiyordu, ki Torrentle beraber iyice yükselmesine rağmen. Boşuna uğraşma laf anlatmak için, ben pes ettim bu konudaPvA hepinizi pişman edecek. Hemen 1-2 macla ipini kesmeyin. Gecen sezon da aynısını yaptiniz sonra nasil oynadi biliyoruz.
Hem pas hatası var
Kaan Ayhan :red:
Geçmiş olsun renktaşEvet ahbertler Keramettin'in verdiği uzun süreli (30 dakika) ceza sonrası tekrar aranızdayım.
Cokmuş lan. Gecmiş olsun ahbEvet ahbertler Keramettin'in verdiği uzun süreli (30 dakika) ceza sonrası tekrar aranızdayım.
Geçen sezon en az 30 tane böyle saçma pas hatası yaptığı maç var Pva'nınHayır onu demiyorum tembel bir adam değil zaten hatta yaşına göre atletizmi de gayet iyi.. PVA bireysel olarak fazla top kaybedebilen bir isim hücuma çıktığında bazen gereksiz çalımlar deniyor kastettigim buydu.. Kerem 1 dusunmeliyse o 3 kez düşünmeli top kaybının sonuçlarını.. Hatta Antalya maçında gerideyken saçma sapan bir pas attı pozisyon yiyorduk dağınıklıktan kastım da bunlar
Eğer bu doğruysa daha da kötüKerem muhtemelen aldığı maaştan rahatsız. Geçen sene takım kötüydü biraz ön plana çıkınca şımardı.
60 yıl önce oynanan oyunu oynayamıyor, benzer organizasyonları yapamıyoruz. Bindirmeler, kanattan ortalar, çizgiye inmeler, doğru yerde doğru paslaşmalar. 60 yıl geçmiş. Eşşeğe antrenman yaptırsak şu basit futbolu oynatabilirdik. İyice izlesin Kerem'i Yunus'u PVA'sı Boey'i, orta sahası osu busu.![]()
Maaş konusunun problem olacağı az çok belliydi. Zamanında Burak ve Selçuk da bu yüzden olay çıkarmış, 3.5ları kapmıştı.
Bu rakamların açıklanamsı falan da bu yüzden doğru değil işte.
Bende problem çıkarırdm açıkçası, futbol bi yarın bir sakatlık yaşasa dönüp tekrar su formuyla kazanacağı paraları kazanamayabilir. Kimse de Kerem sen cok iyi topcuydun al bu oynadığın senelerin parası diye topcuya para vermez, burasi nba değil. Testiyi su akarken doldurmak lazım.Eğer bu doğruysa daha da kötü
Kardeşim sen çık topunu oyna
Paran kalmaz zamını da alırsın merak etme