Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.608
- 73.145
- 5.188
Hadi abi hadi nwakaeme evander alın gelin acil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtchi'nin akıl oyunları olabilir.kelson nelsondan vazgeçmiş diyorlar
Ahmet Allah aşkına Lincoln gibi yetenekli oyuncuların kesfedilmesi 15-16 yaşında başlıyor zaten Brezilya 2. Liginden çıkmış olsa bile farkediliyor sandığın kadar basit değil o işler. Datalari networkleri çok başka noktalarda artık Avrupa kuluplerinin örnek vereyim Talisca Brezilya ikinci Ligi'nden direk Benfica yaptı ki Lincoln cebinden 5 Talisca çıkarırKeşfedilmemişlerini bulacaksın. Millet nasıl buluyor?
Hic sanmiyorum , herife deki egonun bir tik üstü terim de var. Seneye tekrar trip atar, ben bu takimin stariyim daha fazla kazanmam gerek diye, sen önce bir takim oyuncusu olmayi ögren derim.14 milyon TL 770 bin euro yapıyor iyi para. Kerem artık çenesini kapatır umarım.
Niye yavHadi abi hadi nwakaeme evander alın gelin acil
Ligdeki hedef sampiyonluksa mutlaka iyi bir santrafor alinmali; yoksa Mertens ve Gomis toplamda 20 25 gol atamazlarsa sampiyonluk hayal olur.Bu seneki kadromuz lig için yeterli transfer transfer bu iş çözülemez
elinde çok kaliteli orta saha oyuncuları var iki tanede genç delici kanat oyuncusu var
bunları harmanlamak doğru planda oynatmak verim almak hocanın problemi
kerem top kaybediyorsa uyarırsın şahsi oynama dersin devam ediyorsa alırsın klubeye
bir şekilde sorunları çözmek için oradasın hiç başka bir transfer bile yapılmasa elindeki
kadro ligte kafaya oynar okan hoca yeterlimi ben emin değilim.Bekleyip göreceğiz
Kaptan ve bayrak adam oldu artık City de gelmez 3 sene sonra falan anca o da hurdanin amortismani gibi olur bizeönümüzdeki sene ilkayin kontrati bitiyor gelirmi acaba tutugu takimina. Gelsinde alem yildiz görsün özil cöpü gibi degil.
Bize hala acilen forveti besliyecek bir orta saha sart, suanki takimda öyle bir oyuncumuz yok, o vakit forvetimiz hep kendi cabasi ile gol atmasi gerek, nasil olsa kanatlardan hic bir verim.alamiyoruz.Ligdeki hedef sampiyonluksa mutlaka iyi bir santrafor alinmali; yoksa Mertens ve Gomis toplamda 20 25 gol atamazlarsa sampiyonluk hayal olur.
Kreatif orta sahaLigdeki hedef sampiyonluksa mutlaka iyi bir santrafor alinmali; yoksa Mertens ve Gomis toplamda 20 25 gol atamazlarsa sampiyonluk hayal olur.

Oliveira'nin cok daha iyi oynacagini dusunuyorum, daha dogrusu umuyorum.Bize hala acilen forveti besliyecek bir orta saha sart, suanki takimda öyle bir oyuncumuz yok, o vakit forvetimiz hep kendi cabasi ile gol atmasi gerek, nasil olsa kanatlardan hic bir verim.alamiyoruz.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bence tam tersi oldu hacı torrent.
Domenec Torrent, imaj hakkının zarar gördüğü gerekçesiyle Galatasaray'ı FİFA'ya şikayet etti.
Zirkze'nin kaçırdığı gole sakın bakma
Yok ya çocuğun genel tavrı o şekilde. Şu an mutsuzluktan değil kötü oynadığından kötü.Kerem'in yüzü sahada çok asık, mutsuz, huzursuz bir yapısı var bunun nedeni maaş konusu mu bilmiyorum ama kendisine çeki düzen vermesi gerekiyor.