Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece işimi yaptığım için gidip patronumdan zam istesem herhalde neresiyle güleceğini şaşırır. Kerem bizi şampiyon yaptıda bizim mi haberimiz yok? Kerem’i Kerem yapan biziz… uğruna Onyekuru’dan falan vazgeçtik. Kerem geçen sezon kendisinden beklenen işi yaptı onun içinde maaş alıyor. Üstelik kolay kolay bulamaz bu paraları.. beğenmiyorsa kendine €15m sayacak kulüp bulsun.

Keşfedilmemişlerini bulacaksın. Millet nasıl buluyor?
Ahmet Allah aşkına Lincoln gibi yetenekli oyuncuların kesfedilmesi 15-16 yaşında başlıyor zaten Brezilya 2. Liginden çıkmış olsa bile farkediliyor sandığın kadar basit değil o işler. Datalari networkleri çok başka noktalarda artık Avrupa kuluplerinin örnek vereyim Talisca Brezilya ikinci Ligi'nden direk Benfica yaptı ki Lincoln cebinden 5 Talisca çıkarır

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem.merem zaminda zorla imzalatmadik sözlesmeyi, o dönem kabul ettiysen alacagin parayi neyin huzursuzlugunu cikariyorsun cikariyorsunuz? Türkiyede yasiyorsun, döviz basini alip giderse veya herseye zam gelirse bunun farkinda olman gerek, o dönem sartlar seni tatmin etmis imzani atmisin. Sonra birde guzel zam kapmisin, ve hala ben suan aldigim paradan cok daha fazlasini hakediyorum dersen orda bir dur demeli.

Gecen sezon yildinizin parladiysa o takimin berbat olmasindan dolayi. Suan takimda daha fazla yildiz oyuncu katildi , cöpler arasinda parlamak kolaydir ama yildizlar arasinda daha parlak bir yildiz olmak bir okadar zordur. Simdi görelim nasil bir oyuncu oldugunu.

Olurda maasini hala sorun yapip bilerek kötü oynayip huzursuzluk cikarirsan getir adam gibi bir yabanci takimdan teklifi ondan sonra git orda al seni tatmin edici maasini, öyle bir takim yoksa otur ozaman oturdugun yerde yoksa bu kafa ile tek sezonluk star olarak tarihe gecersin.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

14 milyon TL 770 bin euro yapıyor iyi para. Kerem artık çenesini kapatır umarım.

Bu seneki kadromuz lig için yeterli transfer transfer bu iş çözülemez
elinde çok kaliteli orta saha oyuncuları var iki tanede genç delici kanat oyuncusu var
bunları harmanlamak doğru planda oynatmak verim almak hocanın problemi
kerem top kaybediyorsa uyarırsın şahsi oynama dersin devam ediyorsa alırsın klubeye
bir şekilde sorunları çözmek için oradasın hiç başka bir transfer bile yapılmasa elindeki
kadro ligte kafaya oynar okan hoca yeterlimi ben emin değilim.Bekleyip göreceğiz
Ligdeki hedef sampiyonluksa mutlaka iyi bir santrafor alinmali; yoksa Mertens ve Gomis toplamda 20 25 gol atamazlarsa sampiyonluk hayal olur.

:asd:
Domenec Torrent, imaj hakkının zarar gördüğü gerekçesiyle Galatasaray'ı FİFA'ya şikayet etti.

Kerem'in yüzü sahada çok asık, mutsuz, huzursuz bir yapısı var bunun nedeni maaş konusu mu bilmiyorum ama kendisine çeki düzen vermesi gerekiyor.

Kerem'in yüzü sahada çok asık, mutsuz, huzursuz bir yapısı var bunun nedeni maaş konusu mu bilmiyorum ama kendisine çeki düzen vermesi gerekiyor.
Yok ya çocuğun genel tavrı o şekilde. Şu an mutsuzluktan değil kötü oynadığından kötü.

Gol atmaya başlayınca açılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt