Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oliveira'nin cok daha iyi oynacagini dusunuyorum, daha dogrusu umuyorum.
Oliveira daki sorun , tamam bos alana iyi pas atabiliyor ama topla adam gecemiyor, bize icabinda sirti kaleye dönük seferle verkac yapip ceza sahasina fuleli girp sut cekecek adam gerekli ve orta sahadan alip dikine hizi ve teknigi ile bir iki oyuncu gecip forvete alda at pasi verecek bir oyuncu sart. Bunu olivera asla yapamaz, Olivera aceleye gelen orta sahamiza tam ayak uyduramiyacak bir transfer oldu diye düsünüyorum. Eger gercekten bir 10 numara gelirse Oliveira miconun yedegi olur.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet kendine gelsen iyi olur Belotti goruyorsun iste Roma verdigi sozleri tutmuyor

Katılırsınız katılmasını herkes aslında birşeyi görüyor ondan bu stres. Nefret ediyorum bu söylemden ama şampiyon olacaksak hakemleri de yenmemiz lazım. En nefret ettiğim cümle olmasına rağmen maalesef böyle. Niyetlerini ilk iki maçta belli ettiler. 3 net penaltı verilmedi. Birde olmayan penaltı rakibe verildi. Rakiplerin maçlarında çıkmayan kırmızılar cabası. Hatta pozisyonlari göstermeyen bein işin diğer ucu. Var bizim maçlarda yok. Bu sebeple öyle bir takım kurulması gerekiyor ki hakemleride yenmesi lazım. Yoksa bizi şampiyon yapmamak için herşeyi deneyeceklerinden eminim. Daha bekleyin. Sarı kart cezaları. Kırmızilar. Rakiplere beleş penaltılar. Bunlar hepsi yaşanacak. İyi bir rotasyonun olmazsa yine dograyacaklar. O yüzden şampiyon olucam diyosan transfer herzamankinden çok gerekli. Böyle olmasa bu kadro lig için yeterli olabilir diyebilirdik belki.

Son düzenleme:
Kreatif orta saha
Kanat ve Forvet

bunlar sart.
Bence kreatif orta saha dan ziyade kreatif kanat lazım. Son 2 şampiyonlukta aslında bunun faydasını gördük. Sağ kanatta Soso, solda Onyekuru vs var iken, set hücumlarını oyun açmak için gerekli aklı, Mariano, Feg ve Belhanda 3 lüsünün uyumu ve pas kaliteleri ile açıyorduk. Hızlı atakları da sol kanattan Onyekurunun vs. nin hızları ile çözüyorduk. Şimdi sağda mı olur solda mı olur o üçgeni kurmak lazım. Sergio Dübua Yunus üçgeni mi olur? PVA Sergio keratif sol açık mı olur bilemiyorum ama bu üçgeni bir şekilde oluşturmak lazım.

Oliveira daki sorun , tamam bos alana iyi pas atabiliyor ama topla adam gecemiyor, bize icabinda sirti kaleye dönük seferle verkac yapip ceza sahasina fuleli girp sut cekecek adam gerekli ve orta sahadan alip dikine hizi ve teknigi ile bir iki oyuncu gecip forvete alda at pasi verecek bir oyuncu sart. Bunu olivera asla yapamaz, Olivera aceleye gelen orta sahamiza tam ayak uyduramiyacak bir transfer oldu diye düsünüyorum. Eger gercekten bir 10 numara gelirse Oliveira miconun yedegi olur.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
10 numara gelirse Oliveira ve Mico degismeli oynarlar belki, ic saha maclarinda Oliveira deplasmanlardada Mico ama ben Torreira ve Mertens'inde takima monte edilmesiyle birlikte Oliveira'nin bir iki hafta sonra cok daha iyi oynayacagini dusunuyorum.

Astan Villa Sd'si eğer birlikte çalışmış ise Nelson ile alırlar bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt