Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim kaderimizi Sergio belirleyecek gibi. Degisik bir stili var. Bol bol top kaybi yapti ama kesinlikle beceriksizlikten degildi. Sanki rakibi kucumsedi veya seyircinin karsisinda bocaladi vs vs ama beceriksizlik degil. Mesela Boey ve Kerem'e baktiginda top kayiplari normal geliyor.
Biraz dikkatli olup top kayiplarini azaltirsa cok faydali olacaktir.
Ilaveten 2 defa şut imkani varken cekmedi. Mutlaka denemeli

Kerem beni de sinir ediyor ama böyle çabuk kesip atmamak lazım, bu sezon daha çok işimize yarar bence.

Okan hoca devreye girmeli Kerem konusunda. Ek olarak alternatifinin olmaması hiç iyi değil, baskı hissetmesi lazım. Böyle ben nasıl olsa vazgeçilmezim diye takılmamalı.

takımdaki en iyi performans torreira'dan gelir bence.
zaten ihtiyacımız olan bir oyuntu tipiydi.
hemen farkını hissettirir
giresun maçında hazır olmayan haliyle bile bir kaç güzel pozisyon kesti. bunların sayısı artınca takımın savunması rahatlar

ama hücumda feci kısıtlıyız. takım o bölgede çağ atlamazsa acı çekmeye devam ederiz.
zaten hücumu yerli oyuncuya emanet eden bir takım bence şampiyon falan olamaz

10 numara gelirse Oliveira ve Mico degismeli oynarlar belki, ic saha maclarinda Oliveira deplasmanlardada Mico ama ben Torreira ve Mertens'inde takima monte edilmesiyle birlikte Oliveira'nin bir iki hafta sonra cok daha iyi oynayacagini dusunuyorum.
bizde hic bir topcu zaman gectikce ilk geldiginden daha iyi oynamaz. en yuksek performanslarını geldiklerinde gosterirler sonra asagı giderler. kuraldır bu. oliveira'nın en iyi oyunu bu olacak.

takımdaki en iyi performans torreira'dan gelir bence.
zaten ihtiyacımız olan bir oyuntu tipiydi.
hemen farkını hissettirir
giresun maçında hazır olmayan haliyle bile bir kaç güzel pozisyon kesti. bunların sayısı artınca takımın savunması rahatlar

ama hücumda feci kısıtlıyız. takım o bölgede çağ atlamazsa acı çekmeye devam ederiz.
zaten hücumu yerli oyuncuya emanet eden bir takım bence şampiyon falan olamaz
vargas gelirse sorunların çözüleceğine inanıyor musun üstat. üretkenlik kesin artar da takım yine ağır kalır diye korkuyorum. koskoca gsde sprinter topçu hiç yok neredeyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt