- 1 Ağustos 2009
- 47.025
- 49.323
- 4.878
Haklı maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb'yi yine reddetmiş büyük ihtimalle
kendi gelmek istedi.mertens'i niye aldık
Geçen seneki Kerem ile şu anki Kerem arasında dağlar kadar fark var. Kendisini gösterip kaçıp gitme derdinde. Hal ve hareketleri de hiç normal değil.Kerem'in üstü çiziliyor, şaka gibiGeçen seneki takımdan Kerem'i çıkartsan küme düşerdik.
Enis senin kaynak da Ahmet Ercanlar galibayok bunlar bişey bilmiyor, 2-3 güne açıklarlar gibi
yok fbli duyumcular da var, ama ahmet ercanlar da bu sene baya biliyor, ali koçun en iyi adamı herif ilk ona uçuruyorlar haberiEnis senin kaynak da Ahmet Ercanlar galiba![]()
Çok gecikmesin bu kararkerem yedek kalır yakında
Benim favorim youtube'da tahtaya sürekli isim yazan elemanyok fbli duyumcular da var, ama ahmet ercanlar da bu sene baya biliyor, ali koçun en iyi adamı herif ilk ona uçuruyorlar haberi
16+4 milyon €'ymuş. bize bu teklif yapılsa kabul etmezdik sanırım. Gerçi sonraki satıştan pay yüzdesi iyi.
bizde hic bir topcu zaman gectikce ilk geldiginden daha iyi oynamaz. en yuksek performanslarını geldiklerinde gosterirler sonra asagı giderler. kuraldır bu. oliveira'nın en iyi oyunu bu olacak.10 numara gelirse Oliveira ve Mico degismeli oynarlar belki, ic saha maclarinda Oliveira deplasmanlardada Mico ama ben Torreira ve Mertens'inde takima monte edilmesiyle birlikte Oliveira'nin bir iki hafta sonra cok daha iyi oynayacagini dusunuyorum.
Benim de favori Fbli yorumcum ve duyumcum bu adam reisBenim favorim youtube'da tahtaya sürekli isim yazan eleman
vargas gelirse sorunların çözüleceğine inanıyor musun üstat. üretkenlik kesin artar da takım yine ağır kalır diye korkuyorum. koskoca gsde sprinter topçu hiç yok neredeysetakımdaki en iyi performans torreira'dan gelir bence.
zaten ihtiyacımız olan bir oyuntu tipiydi.
hemen farkını hissettirir
giresun maçında hazır olmayan haliyle bile bir kaç güzel pozisyon kesti. bunların sayısı artınca takımın savunması rahatlar
ama hücumda feci kısıtlıyız. takım o bölgede çağ atlamazsa acı çekmeye devam ederiz.
zaten hücumu yerli oyuncuya emanet eden bir takım bence şampiyon falan olamaz