Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence takım birbirine alışınca olay çözülür ben on numaraya gerek olmadığını düşünüyorum mertens yeter oraya. Ancak defans a lider bir adam gerekli 28-31 yaş aralığı olabilir song ujfa vb bir adam birde keream yunusu yedekleyecek bir adam aldık mi ki buda vargas olsa güzel olur yeterli bence

vargas gelirse sorunların çözüleceğine inanıyor musun üstat. üretkenlik kesin artar da takım yine ağır kalır diye korkuyorum. koskoca gsde sprinter topçu hiç yok neredeyse
salt atletizm yönünden çok ileriye gitmeyiz belki ama hücum daha akışkan olabilir gibi üstat. zaten o akışkanlığa kavuşsak atletizm eksikliğini çok hissetmeyebiliriz

Galatasaray'ın transfer planı :

- Nelsson kalsa da gitse de bir stoper transferi

- Kanatlara ve forvete alternatif olabilecek bir oyuncu

- Seferovic ile rekabete girebilecek net bir forvet

[Futbol Plus - Emre Kaplan]

433 de oynayabiliriz ama bu tamamen ust duzey bek performansi gerektirir ki biz de o kadar enerjik bek oyuncusu yok
İşte o yüzden diyorum ya bizim beklerin sağlam olması lazım diye. Bunu doldur boşalt yaptığımız zaman uygulamamız lazım ama. Risk aldığımız zamanlarda.

Giresun maçında ribaundları müthiş topladık ki verilere de yansımış, en çok top çalan takımız.

Ha bunun sebeplerinden birisi de çok top kaybetmiş olmamız tabii ki.

Atak kalitesi zayıf olsa da dönenleri çok iyi topladık; takımı yönlendirecek oyuncu alsak çoğu sorun çözülecek.

miçönün çok etkisi vardı

akbaba dahi etkiliymiş ki o çıkınca çöktü o istatistikleri

forvete servis yapabilen bir takıma dönüşsek seferovic'in de ilk 2 maçtaki bitik görüntüsünden uzaklaşacağını düşünüyorum

gomis'in ilk sezonunda ceza sahası yan çizgisinden çevrilen ve tek vuruşla gol yaptığı pozisyonları hatırlayın. bu takım onları hazırlayamıyor.
o dönem belho-feg-mariano ve rodrigues güzel işler yapıyordu pozisyon hazırlamada

Vargas 4m
Shamar kiralık 1m+5m
Elis
Mumin 4m
Evander 5m

alıp yolumuza devam edelim

sefer
shamar

mertens
akbaba

yunus
vargas
elis
kerem

torreira
sergio
miço
evander
berkan

pva
kazımcan

nelsson
abdülkerim
mumin
emin

dubois
ali turap

muslera
okan

alternatifli güzel bir kadro olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt