Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.969
- 9.969
- 2.398
Benim de favori Fbli yorumcum ve duyumcum bu adam reis
Kim bunların sportif direktörü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim de favori Fbli yorumcum ve duyumcum bu adam reis
Şu an ki yabancı birisi de abi hatta o adamı geçen sene Burak'ta getirecekti o adamla alakalı değil bu olay eski bi video..Kim bunların sportif direktörü
Hee emreŞu an ki yabancı birisi de abi hatta o adamı geçen sene Burak'ta getirecekti o adamla alakalı değil bu olay eski bi video..
salt atletizm yönünden çok ileriye gitmeyiz belki ama hücum daha akışkan olabilir gibi üstat. zaten o akışkanlığa kavuşsak atletizm eksikliğini çok hissetmeyebilirizvargas gelirse sorunların çözüleceğine inanıyor musun üstat. üretkenlik kesin artar da takım yine ağır kalır diye korkuyorum. koskoca gsde sprinter topçu hiç yok neredeyse
İşte o yüzden diyorum ya bizim beklerin sağlam olması lazım diye. Bunu doldur boşalt yaptığımız zaman uygulamamız lazım ama. Risk aldığımız zamanlarda.433 de oynayabiliriz ama bu tamamen ust duzey bek performansi gerektirir ki biz de o kadar enerjik bek oyuncusu yok
Giresun maçında ribaundları müthiş topladık ki verilere de yansımış, en çok top çalan takımız.
Ha bunun sebeplerinden birisi de çok top kaybetmiş olmamız tabii ki.
Atak kalitesi zayıf olsa da dönenleri çok iyi topladık; takımı yönlendirecek oyuncu alsak çoğu sorun çözülecek.
Sergen çık hesaptanfb bu sene şampiyon olamıyor beyler kesin bilgi, batacaklar. sene sonu ali koç küfürlerle kovulacak gibi bi hava var
Çok mu seviyorsun Galatasaray'ını?vargas gelirse sorunların çözüleceğine inanıyor musun üstat. üretkenlik kesin artar da takım yine ağır kalır diye korkuyorum. koskoca gsde sprinter topçu hiç yok neredeyse
Yakinda olmasin, cuma gunu olsunkerem yedek kalır yakında
evetÇok mu seviyorsun Galatasarayını
Adana sampiyonluga oynayabilir btw. Belhanda formunu buldu Ndiaye formunu buldu. Henry zaten ligin bugi. Dzuyba Bu Lige çok uygun.