Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne lan 😂😂😂

img_2_1660652165694.webp

Ligdeki hedef sampiyonluksa mutlaka iyi bir santrafor alinmali; yoksa Mertens ve Gomis toplamda 20 25 gol atamazlarsa sampiyonluk hayal olur.

Kanatlar iyi hoş ama kapalı savunmalarda pozisyon uretemiyoruz. Yunus da Kerem de açık alan oyuncusu. İçe doğru girdiklerinde top ceza yayında eriyip gidiyor surekli
Beşiktaş 2 sene önce şampiyon olduğunda elinde bir tek aboubakar vardı biz şampiyon olduğumuzda gomis vardı gomise birşey olsa sezon biterdi ne zaman hangi takımın süper iki tane yabancı forveti olmuş ben hiç görmedim seferoviç seni taşıyacak forvet değilse aldırmayacaktın bir yabancı forvet istiyorum şu olsun diyeceksin onu alacaklar yanına yedeğe bir türk forvet sezon gidecek toplasan 40 maç oynucaksın yedeğe bir iki oyuncu alınabilir ama maliyetli adam transfer kesinlikle edilmemeli mertensi torreriayı keremi yunusu kullansın bunlardan verim alsın

Ozaman belotti gelecekse kanat alınacaksa milyon eurolar saçılacaksa okan buruk neden geldi ?
elindeki kadrodan verim almasını bilmiyorsa hoca kimi alırsan al bir halt olmaz bu benim fikrim
okan gelmeden karşıydım geldi destek veriyorum sonuna kadarda vericem ama gönlümdeki hocamı hayır değil

Abicigim o kadar abartılıyor ki sanırsın kimmich geldi.. 2 tane uzun topunu görünce teknik ve pas kalitesinin baya geride olduğu belli oluyor zaten.. Ama faydalı olur mu mutlaka olur mevcut orta saha kurgusunda
pas haritasına bakınca anlaşılıyor ztn. öne oynadığı çoğu topu rakibe vermiş.
ben olsam miçoyu 6 torreira ve sergioyu önde oynatırım. miçoya göre ince işleri daha iyi yapacaklarını dusunuyorum

miço 6 ztn 8 diyenler vardı sanırım futbol izlemeğe birkaç ay evvel başlamışlardı

can karahindiba foruma renk kattı birkaç saatliğine ama 2024e kadar mıhlanmış elveda k.hindiba

Reisler ümraniye maçı ne olur
Yalnız ümraniye giresundan daha organize ve hızlı çıkan takım bizim defans ve ortasahadaki durumu düşününce sıkıntı yaratabilirler. inş.bir sıkıntı yaşamayız egerki yaşarsak okan hoca için pek iyi olmaz gibi
Ümraniye fenere oynadığı gibi açık oynarsa rahat geçeriz fener 2 kere önce geçti ortasahada oyuncu olmadığı için darmadağan oldular bizim orta saha çok daha iyi ve dirençli giresun gibi daha çok savunma derlerse maç zora girer
fenere oynadığını bize oynasın güle oynaya kazanırız

rjantin takımlarından Boca Juniors, takımdaki iki oyuncunun kavgasıyla sarsıldı. Racing Club maçının devre arasında forvet oyuncusu Dario Benedetto ve savunmacı Carlos Zambrano kavga etti.

İki futbolcu devre arasında soyunma odasına giderken tartışmaya başladı. İkili arasındaki gerilim bir anda alevlenirken, Arjantin basınındaki haberlerde kavgayı polislerin ayırdığı belirtildi. Benedetto’nun savunma oyuncularının daha iyisini yapması gerektiğini söylediği, Zambrano’nun da “sen de gol at” diye yanıt verdiği öğrenildi.

Bu diyalog sonrası birbirine giren ikiliyi güvenlik güçleri ayırırken, ikinci yarıda sahaya çıkan Zambrano’nun yüzünün sol tarafında kızarıklık ve şişlik olduğu görüldü. Benedetto’nun da boynunda çizikler vardı.

“TARTIŞMA HEP OLUR AMA…”​

Boca Juniors menajeri Huogo Ibarra, Zambrano ve Benedetto arasında bir tartışma olduğunu doğruladı, ancak kavgaya dönüşmediğini söyledi.

Maç sonrası basın toplantısında konuşan Ibarra, “Benedetto ve Zambrano arasında bir tartışma oldu. Ama bundan fazlası var mıydı bilmiyorum. Oyun hakkında tartışmalar her zaman olur. Ancak daha fazlası değil” ifadelerini kullandı.

Zambrano’nun yüzündeki izlerle ilgili konuşan Ibarra, “Nedenini bilmiyorum. Belki de ilk yarıda aldığı bir darbeydi” dedi.
rjantin takımlarından Boca Juniors, takımdaki iki oyuncunun kavgasıyla sarsıldı. Racing Club maçının devre arasında forvet oyuncusu Dario Benedetto ve savunmacı Carlos Zambrano kavga etti.

İki futbolcu devre arasında soyunma odasına giderken tartışmaya başladı. İkili arasındaki gerilim bir anda alevlenirken, Arjantin basınındaki haberlerde kavgayı polislerin ayırdığı belirtildi. Benedetto’nun savunma oyuncularının daha iyisini yapması gerektiğini söylediği, Zambrano’nun da “sen de gol at” diye yanıt verdiği öğrenildi.

Bu diyalog sonrası birbirine giren ikiliyi güvenlik güçleri ayırırken, ikinci yarıda sahaya çıkan Zambrano’nun yüzünün sol tarafında kızarıklık ve şişlik olduğu görüldü. Benedetto’nun da boynunda çizikler vardı.

Boca Juniors menajeri Huogo Ibarra, Zambrano ve Benedetto arasında bir tartışma olduğunu doğruladı, ancak kavgaya dönüşmediğini söyledi.

Maç sonrası basın toplantısında konuşan Ibarra, “Benedetto ve Zambrano arasında bir tartışma oldu. Ama bundan fazlası var mıydı bilmiyorum. Oyun hakkında tartışmalar her zaman olur. Ancak daha fazlası değil” ifadelerini kullandı.

Zambrano’nun yüzündeki izlerle ilgili konuşan Ibarra, “Nedenini bilmiyorum. Belki de ilk yarıda aldığı bir darbeydi” dedi.

1660652647247.webp

can karahindiba foruma renk kattı birkaç saatliğine ama 2024e kadar mıhlanmış elveda k.hindiba
karabacaktı. dün yeni sayfa açalım gibisinden bir post da bırakmıştı ama affedilmemiş yine.
can'ı severim özelden de baya görüşürüm bence forumda olması gereken birisi. adminlerden bu kararı tekrardan gözden geçirmelerini talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt