- 17 Eylül 2018
- 20.832
- 23.666
- 1.983
Hangi Krediokan hoca'nın kredisi biter bence puan kaybında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi Krediokan hoca'nın kredisi biter bence puan kaybında.
Katılıyorum knjAdana sampiyonluga oynayabilir btw. Belhanda formunu buldu Ndiaye formunu buldu. Henry zaten ligin bugi. Dzuyba Bu Lige çok uygun.
kimse öyle demiyor kim diyor ya
geçen sene top kazanan ortasaha yoktu bu sene adam o işi yapıyor
Yok ya , üstüne para verelim hatta. Son kullanma tarihi geçiyor 24 yaşında olmasına rağmen malum.Nelsonu 15-16 ya satalim yaw, elimizde patlayabilir dk da oynamassa, bu sene avrupada yok
Ligdeki hedef sampiyonluksa mutlaka iyi bir santrafor alinmali; yoksa Mertens ve Gomis toplamda 20 25 gol atamazlarsa sampiyonluk hayal olur.
Beşiktaş 2 sene önce şampiyon olduğunda elinde bir tek aboubakar vardı biz şampiyon olduğumuzda gomis vardı gomise birşey olsa sezon biterdi ne zaman hangi takımın süper iki tane yabancı forveti olmuş ben hiç görmedim seferoviç seni taşıyacak forvet değilse aldırmayacaktın bir yabancı forvet istiyorum şu olsun diyeceksin onu alacaklar yanına yedeğe bir türk forvet sezon gidecek toplasan 40 maç oynucaksın yedeğe bir iki oyuncu alınabilir ama maliyetli adam transfer kesinlikle edilmemeli mertensi torreriayı keremi yunusu kullansın bunlardan verim alsınKanatlar iyi hoş ama kapalı savunmalarda pozisyon uretemiyoruz. Yunus da Kerem de açık alan oyuncusu. İçe doğru girdiklerinde top ceza yayında eriyip gidiyor surekli
Mertens'de menemenci çıktı.
pas haritasına bakınca anlaşılıyor ztn. öne oynadığı çoğu topu rakibe vermiş.Abicigim o kadar abartılıyor ki sanırsın kimmich geldi.. 2 tane uzun topunu görünce teknik ve pas kalitesinin baya geride olduğu belli oluyor zaten.. Ama faydalı olur mu mutlaka olur mevcut orta saha kurgusunda
Motz degilde betz deseniz daha dogru olurmus.kaliteli kanat transferi yapılana kadar bu pp ile devam #yeniprofilresmi #mozart
Ümraniye fenere oynadığı gibi açık oynarsa rahat geçeriz fener 2 kere önce geçti ortasahada oyuncu olmadığı için darmadağan oldular bizim orta saha çok daha iyi ve dirençli giresun gibi daha çok savunma derlerse maç zora girerReisler ümraniye maçı ne olur
Yalnız ümraniye giresundan daha organize ve hızlı çıkan takım bizim defans ve ortasahadaki durumu düşününce sıkıntı yaratabilirler. inş.bir sıkıntı yaşamayız egerki yaşarsak okan hoca için pek iyi olmaz gibi
karabacaktı. dün yeni sayfa açalım gibisinden bir post da bırakmıştı ama affedilmemiş yine.can karahindiba foruma renk kattı birkaç saatliğine ama 2024e kadar mıhlanmış elveda k.hindiba
10 litrelik oksijen tupu verebilirimne alayım
Kanat bekliyoruz o zaman.