Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3. orta saha olarak Nandez koysak çok mu defansif olur. Cagliari kiralayacak takım arıyormuş. Kiralama bedeli 1-1,5 civarı olur gibi. Değer mi?

Öyle artı eksi yazıp toplamakla bütçe yapılmaz.

Gelirine bakarsın, giderine bakarsn. Gelirin geçen seneye göre en az 20 m euro daha az olacak, Marcao gitti de ne kadarını bu sene alacaksın belli mi?

Şu anki takımın maaş ödemeleri korkunç düzeyde ve daha da artacak. Başarılı olamazsak ve kur böyle giderse günün sonunda düşeceğimiz durumu tahmin dahi edemiyorum.

Hiçbir şey olmaz. Ben kendimi bildim bileli böyleyiz. Keyif almaya çalışalım, hayata bir kere geldik. Futbolu sevelim de işin sonunda eğlence olduğunu unutmayalım. İşin muhasebesi bizim sorumluluğumuz değil zaten.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Anlaşılan Fatih hocamiz son imzayi ertelemek zorunda kalacak...

HMK Madde 206 Gerekçesi
Madde 1086 sayılı Kanundaki muadil hükümden hem sistematik hem de içerik olarak farklı düzenlenmiştir.

Öncelikle, imza atamayanların senet düzenlerken durumunu belirleyen genel bir hüküm hâline getirilmiştir.

Birinci fıkrada, imza atamayan veya imza atmaya muktedir olmayan kimselerin, mühür veya bir alet ya da parmak izi kullanmak suretiyle işlem yapabilecekleri kabul edilmiştir.

parmak basar rtaş
bizde çare çok
eğer şamp olacaksak lafları yutmağa hazır olalım (tüm gsc)

Hiçbir şey olmaz. Ben kendimi bildim bileli böyleyiz. Keyif almaya çalışalım, hayata bir kere geldik. Futbolu sevelim de işin sonunda eğlence olduğunu unutmayalım. İşin muhasebesi bizim sorumluluğumuz değil zaten.

Asla böyle olmadık. Mevcut borç ve kur durumu da asla böyle değildi. En düşük gelir, en yüksek gider noktasındayız.

Daha 1.5 sene önce orta saha alamadık bu sebeplerden. Sezona Taylan, Kılınç, Belhanda hattıyla girdik ve tek yedek Etebo idi.

30+ adamlara yüksek maaşları vermekten ben keyif almıyorum o da işin ayrı boyutu.

takımdaki en iyi performans torreira'dan gelir bence.
zaten ihtiyacımız olan bir oyuntu tipiydi.
hemen farkını hissettirir
giresun maçında hazır olmayan haliyle bile bir kaç güzel pozisyon kesti. bunların sayısı artınca takımın savunması rahatlar

ama hücumda feci kısıtlıyız. takım o bölgede çağ atlamazsa acı çekmeye devam ederiz.
zaten hücumu yerli oyuncuya emanet eden bir takım bence şampiyon falan olamaz

2006 şampiyonluğuna küfrediyorsun demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt