Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
habire here we go hani bize
Naber cevoO ne lan öyle yav kanks![]()
Öyle artı eksi yazıp toplamakla bütçe yapılmaz.
Gelirine bakarsın, giderine bakarsn. Gelirin geçen seneye göre en az 20 m euro daha az olacak, Marcao gitti de ne kadarını bu sene alacaksın belli mi?
Şu anki takımın maaş ödemeleri korkunç düzeyde ve daha da artacak. Başarılı olamazsak ve kur böyle giderse günün sonunda düşeceğimiz durumu tahmin dahi edemiyorum.
Milli takim koltugu bos degil ki suan.Anlaşılan Fatih hocamiz son imzayi ertelemek zorunda kalacak...
Öyle yorumculuk yaptığın eski maçları izliyorum kanks iyiyim sen nasılsın kanksNaber cevo
Anlaşılan Fatih hocamiz son imzayi ertelemek zorunda kalacak...
hocam mesajlarim nasil hemen onaylanirMilli takim koltugu bos degil ki suan.
Öyle yorumculuk yaptığın eski maçları izliyorum kanks iyiyim sen nasılsın kanks
Asla böyle olmadık. Mevcut borç ve kur durumu da asla böyle değildi. En düşük gelir, en yüksek gider noktasındayız.Hiçbir şey olmaz. Ben kendimi bildim bileli böyleyiz. Keyif almaya çalışalım, hayata bir kere geldik. Futbolu sevelim de işin sonunda eğlence olduğunu unutmayalım. İşin muhasebesi bizim sorumluluğumuz değil zaten.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
takımdaki en iyi performans torreira'dan gelir bence.
zaten ihtiyacımız olan bir oyuntu tipiydi.
hemen farkını hissettirir
giresun maçında hazır olmayan haliyle bile bir kaç güzel pozisyon kesti. bunların sayısı artınca takımın savunması rahatlar
ama hücumda feci kısıtlıyız. takım o bölgede çağ atlamazsa acı çekmeye devam ederiz.
zaten hücumu yerli oyuncuya emanet eden bir takım bence şampiyon falan olamaz