Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Oliveira yerine Evanderi çekseydik çok iyi olurdu. Hala evander ihtiyaç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lucas Torreira'a için ;Daha genci 10 milyondan aşağı degildir
Dalga mı geçiyorsun bilmiyorum dostum. Ne demek istiyorsun ? Komik mi dediğim? Beni düşüncem bu şekilde. Babel'i de istemiyordum. Yaşlı kanat oyuncusu sevmiyorum.
Dalga geçmedim reis burda birbirimize karşı avatar şakası yaparız ondan dolayı attım..Dalga mı geçiyorsun bilmiyorum dostum. Ne demek istiyorsun ? Komik mi dediğim? Beni düşüncem bu şekilde. Babel'i de istemiyordum. Yaşlı kanat oyuncusu sevmiyorum.
Lucas Torreira'a için ;
"Erden Timur :Torreira için Arsenal ilk 18 milyon avro ile başladı. En aşağı 15’e düşmüştü."
şeklinde açıklama yapıldı. Bir şekilde bulan buluyor. Kiralık olur vs. Trabzon'a kaç yaşında geldi Nwakaeme?
Başakşehir beşiktaş vb
Ya da orta 3 lü den birinden vazgeçilecekNwakame'yi alacaksan Kerem oynamadığında Muslera veya PVA'dan vazgeçeceksin. İlk 11 kafamda oturmuyor bir türlü. Hep bir zayıf halka mevcut oluyor. Bu yerli sınırı bizi çok zorlayacak. Bir de Yunus sakatlansa hadi bakalım. En azından Cengiz denenebilirdi ya. Zorlasaydık keşke 1 yıl kiralık + zorunlu satın alma opsiyonlu vs.
İsim olarak örnek vereceksek meselaHer transfer Torreria süreci gibi olmuyor. Alsana Kluivert'i Romadan 4 milyona ?
Ya da orta 3 lü den birinden vazgeçilecek
İşte yine Berkan + Taylan'a emanet edeceksin Deniz.

Hayatimda ilk defa ilk sayfaya denk geldim
Kesin bugun fb 6 tane atar bizde en kotu topculari alir getiririz
İsim olarak örnek vereceksek mesela
![]()
Abdul Kader Keita - Transfer geçmişi
Abdul Kader Keita ➤ Fildişi Sahili'den eski futbolcu ➤ Sağ Kanat ➤ Son kulüp: PERSIB Bandung ➤ * 6 Ağu 1981, Abidjan, Fildişi Sahiliwww.transfermarkt.com.tr
Keita bize Lyon'dan gelmiş yaklaşık 28 yaşında ve 7,5 milyon €
veya
Harry Kewell 29-30 yaşında gelmiş , bedelsiz görünüyor.![]()
Harry Kewell - Transfer geçmişi
Harry Kewell ➤ Avustralya'den eski futbolcu ➤ Sol Kanat ➤ Son kulüp: Melbourne Heart FC ➤ * 22 Eyl 1978, Smithfield, Sydney, Avustralyawww.transfermarkt.com.tr