Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha genci 10 milyondan aşağı degildir
Lucas Torreira'a için ;

"Erden Timur :Torreira için Arsenal ilk 18 milyon avro ile başladı. En aşağı 15’e düşmüştü."

şeklinde açıklama yapıldı. Bir şekilde bulan buluyor. Kiralık olur vs. Trabzon'a kaç yaşında geldi Nwakaeme?

Nwakaeme ile Cornelius'u bu golden dolayı ayrı bi severim bu sezon :D Nwakaeme orda kendi vurmuyo 2 kişiyi kendine çekip gole en yakın yerdeki Cornelius'a bırakıyo o da golünü atıyo :D

:D
6706.jpg
Dalga mı geçiyorsun bilmiyorum dostum. Ne demek istiyorsun ? Komik mi dediğim? Beni düşüncem bu şekilde. Babel'i de istemiyordum. Yaşlı kanat oyuncusu sevmiyorum.

Muslera=Muslera
Dubois>Boey
Nelsson=Nelsson
Abdülkerim<Marcao
Van Aanholt=Van Aanholt
Torreira>Berkan
Oliveira>Cicaldau
Midtsjö>Pulgar
Yunus>Babel
Kerem=Kerem
Seferoglu>Gomis

Kagit üstünde bakarsak
6 adet >
1 adet <
=+5

Okan>Ismail Cipe
Emin Bayram > Kralpaslan Öztürk
Metehan Baltaci > Semih Kaya
Kazimcan Karatas > Ömer Bayram
Hamza Yigit Akman >Taylan
Emre Akbaba>Arda Turan
Dries Mertens > Sofiane Feghouli

Gelenler/dönenler hep upgrade diyebiliriz

Lucas Torreira'a için ;

"Erden Timur :Torreira için Arsenal ilk 18 milyon avro ile başladı. En aşağı 15’e düşmüştü."

şeklinde açıklama yapıldı. Bir şekilde bulan buluyor. Kiralık olur vs. Trabzon'a kaç yaşında geldi Nwakaeme?

Her transfer Torreria süreci gibi olmuyor. Alsana Kluivert'i Romadan 4 milyona ?

kerem geçiş ve kontra oyunu dışına çıktığımızda sıradan bir oyuncuya dönüşüyor.

hatta kapalı savunmalara karşı vasat bile diyebiliriz. bunu görmek çok zor değildi. bu yaz transferi döneminde marcao'dan ziyade keremin satılacağını düşünüyordum fakat kendisine teklif gelmediği söyleniyor.

genç ve yerli olması, 3. ligden gelmesi, rezil takımda öne çıkması vsvs. sebebiyle kendisi çok hypelandı. fakat asla büyük takım oyuncusu değil.

bu onu kötü bir oyuncu yapmaz, avrupada kaliteli geçiş oynayan takımlarda iş yapar.

fakat rakibin 9-10 kişi savunmaya yattığı maçlarda kenarında nwakaeme, feghouli tarzı oyuncu olmazsa her maç zorlanırsın.

bu açıdan yunusun ne olursa olsun üzerine düşmeliyiz, kendisi yetenek seti olarak gerçek bir büyük takım oyuncusu.

Nwakame'yi alacaksan Kerem oynamadığında Muslera veya PVA'dan vazgeçeceksin. İlk 11 kafamda oturmuyor bir türlü. Hep bir zayıf halka mevcut oluyor. Bu yerli sınırı bizi çok zorlayacak. Bir de Yunus sakatlansa hadi bakalım. En azından Cengiz denenebilirdi ya. Zorlasaydık keşke 1 yıl kiralık + zorunlu satın alma opsiyonlu vs.

Nwakame'yi alacaksan Kerem oynamadığında Muslera veya PVA'dan vazgeçeceksin. İlk 11 kafamda oturmuyor bir türlü. Hep bir zayıf halka mevcut oluyor. Bu yerli sınırı bizi çok zorlayacak. Bir de Yunus sakatlansa hadi bakalım. En azından Cengiz denenebilirdi ya. Zorlasaydık keşke 1 yıl kiralık + zorunlu satın alma opsiyonlu vs.
Ya da orta 3 lü den birinden vazgeçilecek

Her transfer Torreria süreci gibi olmuyor. Alsana Kluivert'i Romadan 4 milyona ?
İsim olarak örnek vereceksek mesela

Keita bize Lyon'dan gelmiş yaklaşık 28 yaşında ve 7,5 milyon €

veya

Harry Kewell 29-30 yaşında gelmiş , bedelsiz görünüyor.

İsim olarak örnek vereceksek mesela

Keita bize Lyon'dan gelmiş yaklaşık 28 yaşında ve 7,5 milyon €

veya

Harry Kewell 29-30 yaşında gelmiş , bedelsiz görünüyor.

7.5 az mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt