Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TR'de futbol tamamen haftalık alınan skorlarla ve moral/özgüven durumuna göre oynanıyor ya resmen.

Geçen hafta FB'in kendi evinde 2 puan bırakması ve deplasmanda ligin en iyi Anadolu takımlarından biri olan Antalya'yi yenen GS'in yakaladığı hava, bir hafta sonra, kendi evinde şans eseri Giresun'a yenilip, Fenerbahçe'nin deplasmanda K.paşa'ya 6 atması ile tam tersine döndü.

Yarın yine tam tersi olur.

Bu köprüden çok sular akar. Daha Avrupa maçları oynanacak, yeni transferler form tutacak vs. Enseyi karartmayalim pls.

Nwakeme gelsin GS için direkt borsadan kağıt alırım.Okadar açık ara şampiyon yapacak topçu.Trabzon çok arar trezege veremez o katkıyı da veremiyor veremezde.Ama wakaeme direkt net seferovicin ilacı olur ve içerdeki maçlar çok rahat alırız hepsini.bize ayağında top olduğunda net katkı verecek oyuncu lazımdı.İnsallah almisizdir.Bjk ye giderse falan çok üzülürüm.Babel olmaz bu adam bu adam uyurken bile geçer adamı.ve bencil değil net asistci..
Şampiyon olcagimizi artık daha net gür bir sesle söylüyorum.Sampiyonuz çıkarın bayraklari

Beşiktaş 2 sene önce şampiyon olduğunda elinde bir tek aboubakar vardı biz şampiyon olduğumuzda gomis vardı gomise birşey olsa sezon biterdi ne zaman hangi takımın süper iki tane yabancı forveti olmuş ben hiç görmedim seferoviç seni taşıyacak forvet değilse aldırmayacaktın bir yabancı forvet istiyorum şu olsun diyeceksin onu alacaklar yanına yedeğe bir türk forvet sezon gidecek toplasan 40 maç oynucaksın yedeğe bir iki oyuncu alınabilir ama maliyetli adam transfer kesinlikle edilmemeli mertensi torreriayı keremi yunusu kullansın bunlardan verim alsın

Ozaman belotti gelecekse kanat alınacaksa milyon eurolar saçılacaksa okan buruk neden geldi ?
elindeki kadrodan verim almasını bilmiyorsa hoca kimi alırsan al bir halt olmaz bu benim fikrim
okan gelmeden karşıydım geldi destek veriyorum sonuna kadarda vericem ama gönlümdeki hocamı hayır değil
Bende sizinle ayni gorusteyim zaten ama bence Seferovic yanlış bir secim; verdiginiz orneklerdeki gibi Gomis, Aboubakar tarzı bir forvet alinmaliydi.

Nwakeme gelsin GS için direkt borsadan kağıt alırım.Okadar açık ara şampiyon yapacak topçu.Trabzon çok arar trezege veremez o katkıyı da veremiyor veremezde.Ama wakaeme direkt net seferovicin ilacı olur ve içerdeki maçlar çok rahat alırız hepsini.bize ayağında top olduğunda net katkı verecek oyuncu lazımdı.İnsallah almisizdir.Bjk ye giderse falan çok üzülürüm.Babel olmaz bu adam bu adam uyurken bile geçer adamı.ve bencil değil net asistci..
Şampiyon olcagimizi artık daha net gür bir sesle söylüyorum.Sampiyonuz çıkarın bayraklari
Ne alaka ya

1660673235640.webp

Wakaeme net gelsin golde atar golde attırır bizde kilit açan adam yok dribling yapan adam yok lazım böyle biri

muslera
Dubouis nelsson apokerim
Yunus Sergio torreira kerem
Mertens nwakaeme
Dolberg

Delle Ali özel hayatı inanılmaz dağınık bir adammis kuzenim UK de yaşıyor barlar partiler ne ararsan var diyor yani kafasını futbola vermek yerine İstanbul gecelerinede akabilir

Anlamadığım konu bir Maçka Okan hocayı infaz etmeyin sezon sonu kendisi kupayı kaldıracak

Babel'in Turkiyedeki en iyi sezonundaki istatistikleri nwakame 3-4 sezon yapmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt