Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.089
- 102.205
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ailesi PKK li sosyal medya paylasimlari da olmustuBellcikada giloise takımında deniz undav var geçen yıl takımı parladı ve iyi performans verdi Türk pasaportu varsa düşünülebilir
Şu videoyu görünce aklıma geldi. Son 8 sene :
3 biz
3 tjk
1 başak
1ts
Ne miras var ne de süreklilik. 8 senedir tek kupa alamamış camia hangi hataları yaptıysa diğerleri de benzerlerini yapmış.
Bu yüzdendirki ülke futbolunda devrim olmadıkça bir cacık olmaz.
Hepimiz biliyoruz bunu da işte niyeyse bir algıdır gidiyor. Maçlar 3 saniyede kafalarda oynanıyor sonra 10 saniyede tespit s.çılıp internete sunuluyor. 96-2000 arasında iyi ki internet yayılmamış diyorum. Ne Okan, Suat, Hagi kalırdı ne o şampiyonluklar ne kupalar.... Ya burada çok güzel ortam var gerçekten fazla katılmasam da çok kafa insanlar var, yani tepki vermesem bile oturduğum yerde altıma sıçıyorum bazen şahane espiriler, geyikler. Ama bazen çok zorluyor bazı arkadaşlar, bir maçla her şeyi yerle bir ediyorlar. Hatta bir maç bile değil 15 dk izleyip küfrediyorlar yawTR'de futbol tamamen haftalık alınan skorlarla ve moral/özgüven durumuna göre oynanıyor ya resmen.
Geçen hafta FB'in kendi evinde 2 puan bırakması ve deplasmanda ligin en iyi Anadolu takımlarından biri olan Antalya'yi yenen GS'in yakaladığı hava, bir hafta sonra, kendi evinde şans eseri Giresun'a yenilip, Fenerbahçe'nin deplasmanda K.paşa'ya 6 atması ile tam tersine döndü.
Yarın yine tam tersi olur.
Bu köprüden çok sular akar. Daha Avrupa maçları oynanacak, yeni transferler form tutacak vs. Enseyi karartmayalim pls.

şükürler olsun
El Ghazi güzel olurdu bu ligde napabilir merak ediyorumNwakame alacağımıza El Ghazi, Bertrand Traore gibi fırsatları değerlendirmek daha mantıklı olur.
Bu Abdulkerim 2015 2016 zamanları sol bekte de oynuyordu iyi hatırlıyorum
U21 kuralı kullanılacakmış ya o 3'lü den biri sol bek olsun demiştir. Tahminim 21 yaş altı sol bek, hücuma yönelik orta saha olur sonuncuda eğer Beknaz yabancı sayılıyorsa o olur.Transfer döneminin sonunda sol bek transferi mi istenir hazırlık dönemi neden var o zaman
İstatistiğini bilmiyorum rtaş ama canlı canlı stadda izlemiştim maçları sol bekte fena değildi