Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu aynı teraneyi geçelim yaw, her sene aynı muhabbet yok topçular birbirine alışsın daha iyi olur.

Geçen senede yok hepsi genç 3 - 5 maç sonra kimse bizi tutamaz falan.

Balık baştan kokar.

Sen ligin ilk iç saha maçında gram hırs heves olmadan rakibi sahaya gömemiyorsan suda akmaz pekmez de akmaz renktaş

Şu dakikada boşa hezeyan. Bu yeni nesil çok tez canlı.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Gene 19luk kuzeyli bir forvete aşık oldum Kopenhag maçında❤️

Seneye tüm takımı Balkan ve kuzeyliyle dolduralım

Bu Kopenhagın sağbekiyle bir zamanlar bizde ilgilenmiştik galiba.

Hiç sanmıyorum. Serdar Güzelaydın ciddi tepki çeker. Erden Timur, Rezan ile çalışmak istemez gibi geliyor söylentiler doğruysa. Murat Özkaya olur. Diğer isimler de Murat Özkaya gibi paralı isimler olacaktır. Ali Yüce olabilir mesela.

Hiç sanmıyorum. Serdar Güzelaydın ciddi tepki çeker. Erden Timur, Rezan ile çalışmak istemez gibi geliyor söylentiler doğruysa. Murat Özkaya olur. Diğer isimler de Murat Özkaya gibi paralı isimler olacaktır. Ali Yüce olabilir mesela.

eyvah. bunların hepsi terimci, okan buruku çıtır çıtır yerler. fena bizans entrikaları döner orda

Devrimin 0-7 yaş arası beslenmeden başlaması gerekiyor. Altyapı-üst yapı sonraki mesele. 0-7 yaş arasında bulgurla beslenenle potasyumunu tam alan arasında dev farkların oluşmasının sebebi altyapılardaki torpiller, altyapı sorumlularının düşük maaşları, futbol ekonomisi, yatırımlar vs değil sadece. Daha büyük devrimler lazım.
17den başlasak da olur abi şimdilik. Derwall, Kalli falan da bulunmuyor işte artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt