Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Galatasaray bugünden yarına ilk önceliği Nwakaeme değil Galatasaray listesinde planlamaya göre hareket ediliyor eğer ekonomik şartlar uymazsa en son seçenek Nwakaeme gündeme gelebilir."
Allah seni bildiği gibi yapaın ya yine dedi aynı kalıbı, arkadaş yeter be başka cümle kuramaz mısın sen

sol bek kazımcan olur ertesi maç kim geçer sol beke onu da yazın
bu kafaynan topçu dayanmaz da

Reis mert Muldur ve Eren elmaliyi 50 kere yazdım şu an yabancı sınırına parmak atmıştık şu hamleleri yapsak..Kazimcan yeteneksizi 2 maç oynasin PVA lord ilan edilir .. PVAyla rekabet edecek adam erendi..Bugün dubois(kötü anlamında yazmıyorum)-kazimcan-abdul bize yaklaşık 7 milyona mal oldu 10 milyona bu 2 adamı rahatça bitirirdik stopere de tecrübeli bir yabancı çek keyfine bak..

Gitmek istemiyorsa Rezerv lig var orada başarılar

Download (8).webp

Felix Afena-Gyan nasıl oyuncu? Fırsat transferi olur mu? Ya da 5-6 milyona Kluveirt'i verirler mi?
Kluvert çift hane. Felix'in şu ana kadar Roma apoleti dışında bir başarısı yok. Ben bu tarz oyuncuların denenmesi taraftarıyım ama Felix için Roma'nın beklentisi çok düşük değil. Bizim bu tarz transferleri max 2 milyona yapma lüksümüz var. Yatırım yapılacaksa alt yaş maçlarını iyi analiz etmek lazım.

Haluk Yürekli: "Barış Alper'e teklifler var ama Okan hoca takımla birlikte kalmasını istiyor. Barış'a talep çokmuş."

Belotti'de Okan hocanın dediklerini aynısını dediler yalnız. 1 kez gidilmiş çok önceden Belotti İtalya dışına çıkmak istemediğini söylemiş. Okan hocada bunu söyledi.
İlk başta kesin yalanladılar. Erden Timur'a sordum, alakası yok vs. dedi. Okan Hoca eğer İtalya'da kalmak istemezse tekrar devreye gireriz gibi konuştu.

Kimi oynatıcaz Türk

Emin
Metehan
Abdulkerim

Ayriyeten scout ekibi ne is yapiyor bi iki turk stoperde onlar bulsun

Ya yeterrrr bu transfer doyumsuzlugunuz bitmiyor

Su genclere guvenmek gerek biraz
Ki stoper bolgesi bunun icin en verimli bolge ulkecek baya stoper cikariyoruz

Hucum hattinda ztn sorun var
Stopere alinan yabancilarla iyice elimizi kolumuzu bagliyoruz

Ha baktin olmuyor genclerle ocak axinda alirsin baba bir stoper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt