- 21 Ocak 2010
- 72.867
- 51.292
- 5.003
Bu ne yahu
Nwakamenin kayıp kardeşi bu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne yahu
Belotti gol sevincinde horoz taklidi yapıyor ondan herhalbu herif niye sürekli tavuk emojisi kullanıyor.
emin oynar bence ya hatta baya iyi, tecrübeye ihtiyacı varEmin
Metehan
Abdulkerim
Ayriyeten scout ekibi ne is yapiyor bi iki turk stoperde onlar bulsun
Ya yeterrrr bu transfer doyumsuzlugunuz bitmiyor
Su genclere guvenmek gerek biraz
Ki stoper bolgesi bunun icin en verimli bolge ulkecek baya stoper cikariyoruz
Hucum hattinda ztn sorun var
Stopere alinan yabancilarla iyice elimizi kolumuzu bagliyoruz
Ha baktin olmuyor genclerle ocak axinda alirsin baba bir stoper
Tier 18 oldularmi?maymunun eline telefon ver twitteri yükle o bile haberdar olur ztn şu haberlerden 1-2 saat takılsa. Twitter'dan bihaber cahillerde 1-2k para gönderiyorlar bu ikiliye bisey biliyorlarmiş gibi
Emin
Metehan
Abdulkerim
Ayriyeten scout ekibi ne is yapiyor bi iki turk stoperde onlar bulsun
Ya yeterrrr bu transfer doyumsuzlugunuz bitmiyor
Su genclere guvenmek gerek biraz
Ki stoper bolgesi bunun icin en verimli bolge ulkecek baya stoper cikariyoruz
Hucum hattinda ztn sorun var
Stopere alinan yabancilarla iyice elimizi kolumuzu bagliyoruz
Ha baktin olmuyor genclerle ocak axinda alirsin baba bir stoper
Bugünden yarına transfer beklemiyorum
Ama dünden bugüne belotti konusunda bişeyler değişti gibi

İtalyan basını 24 saat belirleyici olacak diye haber geçiyor 1 saattir. Pinto bugün(çarşamba) satışlar için uğraşacakmış, görüşmeleri varmış vs. Sonucuna göre belli olur.İtalyan basının da Belotti için Cuma günü çıkan haberlerde Salı gününe işaret ediliyordu yarın gelişmeler olabilir
Geçmişten günümüze ne kadar kolpacı varsaBugünden yarına transfer beklemiyorum
Ama dünden bugüne belotti konusunda bişeyler değişti gibi
Erden kısmını anlatırken işte bahsettiler bundan bir kere görüşmüşler ondan sonra görüme olmamış diye. Şuan için kesin gündemde yok dediler sonra. Her neyse ben her türlü dislikemı basıyorum. Bu arada net konuşmaları da saçma sonuçta transfer işi bu belki Erden Timur onlara doğruyu söylemedi yada oyuncudan dönüş olacak bu tarz işler hiç belli olmuyor.İlk başta kesin yalanladılar. Erden Timur'a sordum, alakası yok vs. dedi. Okan Hoca eğer İtalya'da kalmak istemezse tekrar devreye gireriz gibi konuştu.
Reis beğeni işini bıraktın mı yaBu bünyeye acil 4 farklı ümraniye galibiyeti lazım. 2xsefer, yunus ve sergio golleri görüyorum