Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca sağ ayaklı sağ kanat yada sol ayaklı sol kanat istiyor olabilir iki kanatta da içe kat edip şut veya pas kullanan oyuncu var Yunus bir nebze ama özellikle kerem sıfıra inme konusunda aşırı basiretsiz son çizgiye inebilen ve iyi orta kesebilen bir sol ayaklı sol kanat bekliyorum atletik bir oyuncu olursa daha iyi tabiki savunmaları daha çok tehdit eder

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abdülkerim her hata yaptığında elinden kaptığımız takımlar bize totosuyla gülecek .
o yüzden ileride inşallah bize çok faydalı olur ve böyle saçma hatalar yapmaz bi daha
Kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum son dönemde medyada bizim takımın sahadaki dizilimi konuşulurken sürekli Marcao sonrası Nelsson-Abdülkerim ikilisi zayıf kalabilir vb muhabbetler yapılıyordu ve bunun üzerine bariz bir hata yapınca eleştiriler iyice arttı... Umarım oynayacağı ilk maçta güzel bir kafa golü atar ve kendine gelir destek verilmezse yanındaki adama pas atarken ayakları titremeye başlayacak ...

Ya yemin ediyorum sırf şu mesajlardan yıldım neden yenildik şu Giresun'a Allah kahretsin dedim sayende. 3 günde beynimizi Skibbıraktın yemin ederim her sayfada muhakkak böyle bir yorum :red:

Transfer doyumsuzluğu diyip 30 milyon Euroluk yeni transfer yapmışsın üstüne 10 milyon Euro yıllık maaşı olan adamları yedek bırakmışsın :asd: Allah kahretmesin böyle futbolu renktaş.

Cem Ay'dan bildiriyor, Dünya'dan haberi yok😅
942w_q95.jpg

Sabah uzun zaman sonunda yolda spor kanalı açtım radyoda yine bir sürü transfer yapıyoruz. Kimler kimler geliyor şimdi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt