Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan
boey nelson abdül
cübuha mitşö toreira pva
yunus mertens
şerif

böeyi yazmak istemezdim ama 3lünün kenarında gençler ağır kalır. bu vesileyle 3lüyü de rafa kaldıralım
bu sistemde mitzo ve torreiradan birinin hucuma katilirken digerinin atak yapan kanat bekinin kademesini kapatmasi elzem o sekilde kontra yemenin onune gecilebilif half spaceleri kapatmalari lazim yani

madem kanat konusu açıldı pva ve kerem konuşuldu herkesin aksine boeyi de konuşmamız lazım

evet ilk hafta ikinci yarıda ve bu hafta bazı anlarda ikili mücadelelerde iyi göründü ama futbol bilgisi bu kadar kötü çok az adam vardır

bindirmesi gerekirken bindirmiyor, rakibi sıkmak gerektiğinde doğru şekilde yanaşmıyor öne

son maçta bir an vardı unuttum dakikasını ama ilk yarıda rakibi boğduk önde sadece bajic kaldı ve başında iki stoperimiz varken dönen topta kanat oyuncusu sainza yakın oynasa rakibi çıkarmayacakken 3-4 metre uzaktaydı ve adam rahatlıkla aldı döndü çıldırdım

boeyin rakibe müdahaleleri övülürken kaybettirdikleri pek konuşulmuyor

pvanın top kayıpları var evet ama biz ona çok top atıyoruz ama boey o kadar oyundan uzak ki bir türlü oyunu ona çeviremiyoruz

topla yetenğinin kısıtına değinmiyorum bile

Uğurcan da aldı hem de 4te 1 fiyatına.

Oyuncuların günlük durumları yerine 10 sene önceki hallerini kıyaslamak da komikmiş.
gecmisi gecmiste bırakıp geleceğe umutla bakmaya ne dersin ha keramettin. champ modunu acarsa ve bu sene sampiyon olursak şu avatarı kullanacak mısın diğer sezon basına kadar?

bende sampiyon olamaz ve muslera boktan bir sezon geçirirse koca bir göt resmi koyacağım. göt oldum gibisinden hani

var mısın yok musun hodri meydan !!

i-love-you-fernando-muslera.png

Kerem'in bakışları irrite etmeye başladı, açık konuşayım bu zamana kadar hiç bir topçumuzdan negatiflik bu kadar geçmiyordu bana...
Abdülkerim'in hatasından sonra kendini yere atıp debelenmesine de acayip uyuz oldum. Sanki kendi müthiş işler yapmış da yediğimiz gol sebebiyle emekleri çöpe gitmiş gibi. Bütün topları ezdin be!
Oliviera nedeniyle takım ilk yarı full soldan oynadı. Bu nedenle Yunus'u da kullanamadık yeterince...

madem kanat konusu açıldı pva ve kerem konuşuldu herkesin aksine boeyi de konuşmamız lazım

evet ilk hafta ikinci yarıda ve bu hafta bazı anlarda ikili mücadelelerde iyi göründü ama futbol bilgisi bu kadar kötü çok az adam vardır

bindirmesi gerekirken bindirmiyor, rakibi sıkmak gerektiğinde doğru şekilde yanaşmıyor öne

son maçta bir an vardı unuttum dakikasını ama ilk yarıda rakibi boğduk önde sadece bajic kaldı ve başında iki stoperimiz varken dönen topta kanat oyuncusu sainza yakın oynasa rakibi çıkarmayacakken 3-4 metre uzaktaydı ve adam rahatlıkla aldı döndü çıldırdım

boeyin rakibe müdahaleleri övülürken kaybettirdikleri pek konuşulmuyor

pvanın top kayıpları var evet ama biz ona çok top atıyoruz ama boey o kadar oyundan uzak ki bir türlü oyunu ona çeviremiyoruz

topla yetenğinin kısıtına değinmiyorum bile
Valla nasil izlenip getirilmis anlamasi zor. Biz de saf gibi attigi iki depara kanip hypelamistik ilk geldiginde. Yetenek kumesi bu kadar dusuk bir futbolcunun gsde isi olmamali

Şansal Büyüka: "Kerem’in yüz ifadelerinde, uzunca bir süredir sanki bir mutsuzluk, bir kırgınlık var gibi... Bunu merak ettim, işi bilenlere sordum. Dediler ki; takımda 2.5-3 M€ maaş alanlar varken, Kerem sadece 500 Bin €'ya oynuyor. Doğal olarak morali bozuluyor."
Küfür etmemeliyim küfür etmemeliyim küfür etmemeliyim

cengizi alıp sol açık yapmak vardı şimdi, bşehirde de solda oynayıp parlayıp gitti.

oyunu genişletebiliriz de bu sayede ama maaşı çok yüksektir tudor salağıyla kavgalı deniyordu

burada geçen seneden beri bu keremin hali hal değil yollanmalı kendini takımın üstüden görüyor derken diloları ağzından salyalar aka aka klavye parçalıyordu. aidiyet falan hiçbir şey görmüyorum bu çocuktan. bomboş bi char, muhtemelen hayatı para üstüne kurulu sığ düşünceli bi çocuk

Umarım takım 4 m euro alıp 40 yaşında hala topa çıkmasını öğrenemeyen Muslera kangreninden kurtulur da diloları da kudurur.

Okuduğunu anlamaktan aciz güruhlar gelmiş artistlik yapıyor bir de.

en büyük dileğim bu, asla kabul olmayacak gibi. sonsuza kadar kalede muslera olacak galiba. Adam hata yapıyor, 10 sene once ki performansı övülüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt