Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşünceme göre kerem adlı 500 bin euro kazanan futbolcumuz ancak ve ancak öne geçtiğimiz maçlarda sonradan oyuna girip farkı artırmak için geçiş oyuncusu olarak kullanılmalı. ( Aynen onyekuru da olduğu gibi). İlk 11 de başlayınca yetenekleri savunma kilidini açmaya yetmiyor (kapalı savunmalara karşı). Bir de kaptırdığı toplar tehlike yememize sebep oluyor.

Ne bu böyle ya her sene her sene zam mi yapacagiz her oyuncuya. Daha gecen sene 10 kat zamli kontrat verdik. Kötü oynayinca hic bir futbolcu maasinda indirime gitmiyor ama bunu ne yapacagiz?

En uyuz oldugum sey her zaman futbolcularin kazanan taraf olmasidir. Onca yatirim yaparsin oyuncu transfer edersin ama performans göstermez, yine de tikir tikir parasini alir. Kulüpler futbolcularin oyuncagi haline geldi son yillarda gercekten.

Kulüp ve futbolcu arasinda sorun cikti mi UEFA ve FIFA denen serefsiz olusumlar da her zaman oyuncularin lehine tavir aliyor. Acayip sinir oluyorum bu duruma.

Kerem'i severim ama eger maasini begnemiyorsa menajerine söylesin güzel teklif getirsin kulübe sonra da defolup gitsin. Ne bu böyle ya.

Vallaha Kerem'e 5 milyon Euro da versek mutsuz olacak bir şey bulurmuş gibi geliyor ya, inşallah yanlış düşünüyorumdur.
Tam olarak öyle çok nazi çekilecek bir durum da yok sanki bizi şampiyon yapmış gibi hallenmesi de komik en fazla Ali Koç filan alır sonra Ankaragücü vs takilir Uber yetenekmis gibi takılıyor kendisini bilerek oynasa fayda sağlayabilir ama öyle bir derdi yok

Kadroya Dubois yazmayı bırakalım bence onun öncesinde Boey onun öncesinde de Saracchi derken takımda ne sağ bek ne de sol bek bıraktı yav :D

Ulan enflasyon kur cart curt yüzünden maaşı düşük kaldı diyorsunuz da yarın bir gün enflasyon ve kur düşünce ne olacak? Ona göre de sözleşmeler revize edilecek mi?

adamı basak o kadar eziklemişki gs de tam tersi patlamayı yaptı. verim alabileceğimiz oyuncu ama takımın en iyisi benim seklinde oynadığı sürece zarardan baska bir şey vermez kulübe. 23 top kaybı yapmıs herif son maçta vermediği kritik gol pası da var. oraya koşuyu yapıp topu alması ne kadar önemliyse doğru düşünememesi o kadar amatörce. bunlar hep kendini gösterme çabasından işte. piskolojik sıkıntıları var o çocuğun. geçen sene top noktaya ulastığını düşünüyordum bu sezon başı da aynı sekilde satılmasını istiyordum. ama yalan olduk gibi elimizde patlaması muhtemel. kulüpten kendi zam talebinde bulunduysa da terbiyesizlik. maçta bencilliğinin sebebi de maddi anlasılan. gol atıp vazgecilmez olup daha yukarı cekmek istiyor parasını gibi bir şey çıkıyor ortaya.

AS Roma'nın genel müdürü Tiago Pinto, önümüzdeki birkaç saat içinde Milano'da bazı görüşmeler gerçekleştirecek. Yeni takviyeler yapmadan önce amaç; oyuncu satışı gerçekleştirmek. Roma, yalnızca bu durumda Belotti'yi transfer edebilir. (Sky Sport)

Seferovic
Kerem Mertens Yunus
Torreira Midtsjo
PVA Apo Nelsson Boey
Muslera

Ümraniye 11 i. Muhtemelen gollü maç olacak umarım kazanırız.

Vay he birileri çıkıyor geçen sene kerem kümede tuttu sizi diyor.Sonra çevir kazı yanmasın muhabbeti yapıyor.

Enteresan işler oluyor yine forumda

kereme zam yapmak saçmalığın daniskası olur, adam gibi oyununa bakacak, top ezmeyecek, negatif enerjisiyle etrafının ruhunu emmeyecek.

beğenmiyorsa da kulüp bulup 8-10 getirip defolup gidecek.

ne keremmiş ya

Şansal Büyüka: "Kerem’in yüz ifadelerinde, uzunca bir süredir sanki bir mutsuzluk, bir kırgınlık var gibi... Bunu merak ettim, işi bilenlere sordum. Dediler ki; takımda 2.5-3 M€ maaş alanlar varken, Kerem sadece 500 Bin €'ya oynuyor. Doğal olarak morali bozuluyor."
İmzalamasaymış kontratı silah mı dayadık imzalarken. 3 milyon alan adam Napoli tarihinin en golcü oyuncusu Maradona’yı geçmiş, sen naptın Erzincan’dan Mahmut’u mu geçtin diye sorarlar adama, her transfer yapıldığında Kerem’in maaşını mı yükselteceğiz işine baksın, beğenmiyorsa da sene sonu ayrılır, kapı açık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt