Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.351
- 5.335
- 2.308
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanat transferi yapılana kadar böyle kalacak maalesefYa olum avatarı her gördükçe sövesim geliyo sonra motz böyle post atmaz diyorum vazgeçiyorum
Adnan januzaj keser mikanat transferi yapılana kadar böyle kalacak maalesef
Karikatürler yasaklanmadan önce benim çokça kullandığım bir karikatür vardı Bak şuradan ... git diye.
admin temaslı oyunda tırt dedi o yuzden soğudum o heriften.Adnan januzaj keser mi
Ghezzal da öyle yav bize çilingir kanat lazımadmin temaslı oyunda tırt dedi o yuzden soğudum o heriften.
bjknin dele alliyi almasından büyük haber
GS de etkileşimi gören yürüyor bize. Gayet hoş
yaz twikkera bir topum sarı diğeri kırmızı diyeetkileşime ihtiyacım var
Altta videosu var görmesem inanmazdım.bjknin dele alliyi almasından büyük haber
yabancı sınırı kalksa da şu kontenjan torpillilerinin kaprisinden kurtulsakUlan Okan Burugun isi de cok zor. Biri teklif gelmiyor diye demoralize olur. Oteki yetenek fakiri, bana sans vermiyir diye kirilir. Kendinizi azcik bilin ulan.
O işi unutun yunus taca çıkar bu denklemde ki bence de kerem ya da yunustan biri dışarda olmalı ideal on birdeUmarım cengiz ünder haberi doğrudur. Cengiz gelirse yunusu 10 numara bile deneyebiliriz(yunus, keremden daha iyi oynar 10 numarada}