- 10 Mart 2013
- 121.635
- 158.451
- 5.068
gelmesi lazım şimdi ahbap taze yükledimvideo arazi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelmesi lazım şimdi ahbap taze yükledimvideo arazi
İtalya'nın Ahmet Ercanlar'ıDi Marzio: Belotti Roma için beklemeye devam ediyor. Eğer Pinto hücumdaki oyuncuları elden çıkarırsa Roma’ya gelebilir. Yabancı kulüplerle anlaşma yok.
Ya sonucta futbolcu dedigin bugun var yarin yok. Tabi durup dururken kufur demiyorum. Mac aninda veya sonunda cogu kisi sinirli. Ceza suresi 1 hafta ise 3 gun olabilir.2.maddenin mantigini cozemedim reis
ilk defa senin yazdığın bir şeye katılıyorum bencede sıkıntı olabilir
Ne efsanesi anca kestane olur
Hatta artiriyorum gsnin gelmis gecmis en kotu forveti olur 10 yillarca belotti-gs uzerinden dalga gecilir
Hatta dahada arttiyorum
Bu adamin gelmesiyle basimiza gelmeyen is kalmaz 3 seneye gs kapatilir
çok aşırı eleştiriler yorumların var renktaş umutsuzsun o yüzdenYa ne ilk defasi arkadas
Ne yaziyorum sankide ilk defa dedigim birseye katiliyormus
Tovbe yarrabi
Çok gerginsin reis sana bi asmr masaj yapamYa ne ilk defasi arkadas
Ne yaziyorum sankide ilk defa dedigim birseye katiliyormus
Tovbe yarrabi
kararsızımDüsüncelerini paylas üstad
Dzyuba Rusya Ligi ve Avrupa Maçları'nda 390 maçta 148 Gol atmış ve 86 tane Asist yapmış Gollerin 28 tanesi Penaltı Rusya Ligi'nde sadece Zenit'te oynadığı maç sayısı 249 attığı Gol sayısı 108 ve 70 tane Asist yapmış Gollerin 15 tanesi Penaltıdan.Mertens gelmese gelmesini isterdim..
winnerlık bitti renktaşŞu Giresun maçı feci hava kaçırdı.. Antalya gibi ligin en sert deplasmanlarindan birini geçip 50 bin kişiyle içeride vasat Giresun a yenilmek nedir arkadaş..
3 yıldır bir fenerlesme gozlemliyorum bizde. FENER gider deplasmanda Trabzon u yener ertesi hafta full taraftar önünde Akhisar a kaybeder mesela. Beşiktaş i deplasmanda yener içeride ertesi hafta genclerbirligine kaybeder..Yıllardır böyleler..Bizde de bunu seziyorum 3 yıldır.. Biz kazanmamız gereken maçları genelde kazanırdık bu biraz gitti maalesef bunu kısa zamanda yeniden kazanmak lazım..
çok aşırı eleştiriler yorumların var renktaş umutsuzsun o yüzden
Çok gerginsin reis sana bi asmr masaj yapam
![]()