Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size real menajerlik hikayemi anlatayimmi?

Biraz gulun :)

Bundan 10 sene once yine cnm sikilmis farkli birseyler ariyorum yapmak icin, dedim menajer olayim kafaya koydum menajer olacagim

Benim biraderde ozamanlari Fc Wilin yardimci antrenorlerindendi

Dedim volki bana futbolcu bul menajer olacagim

Dedi abi bizim altyapida bir cocuk var 17 yasinda baya potansiyelli ikna edersen ondan basla

Gittim bi kac macini izledim aslinda pekde begenmedim tam bir armutdu ama iste menajer olacagiz ya neyse

Dedim super cocukda arnavut

Aradim bunun babasini dedim oglunuzun menajeri olmak istiyorum
Babasida bana dert yandi iste bir menajeri var ama hic ilgilenmiyor filan

Dedim ya ben onu turk kuluplerine yollayabilirim orda en az 100 bin euro kazanir burada kalsa max alacagi para 20-30k filan ikna ettim telde

Birde gazliyorum iste oglun boyle buyuk topcu olacak biraz messi biraz ronaldo biraz ferdinand babasininda nasil hosuna gidiyor

Icten ice dedim tamam bu is oldu

Adama dedim ben avukatla sozlesme hazirlatip haftaya imzalayalim babasida ok dedi

1 hafta sonra gittim evlerine ama nasil heyecanliyim goreceksinig hayaller kuruyorum next mendez next raiola olacagim

Girdik iceri babasi sozlesmeye bakti dedi okan burada senin bize ne verecegin yazmiyor diye

Dedim ben size niye para vereyim ya

Dedi bu isler boyle 3 senelik anlasma her sene icinde 50 bin euro istiyoruz dedi

Dedim vay babanin kemigine

Imzalatmadan ciktim ve menejerlik kariyerimi o gun bitirdim
Allahtan bitirmisin cunki cocuk suan isvicre koy takimlarinda oynuyor :)
direk bu aklıma geldi üstad :asd:

Akintola ve onyekuru kanatlarıyla ADS ilk 6 bile yapamaz yazın bir kenara
bu postu okurken murat durmaz:
1660776080118.webp

bu sorunun cevabı seferovicin umraniye performasına gore şekillenir hocam
Seferovic kotu oynamasa veya sakatlanmasa bile bir forvet daha lazim. Gerekirse Mertens de oynar orada. Cok pahali bir forvete karsiyim. Alsinlar Umut Bozok’u.

Bence para varsa bize yabanci siniri durumunu rahatlatacak bir Turk solbek lazim. Oraya da tek akla gelen Mert Muldur. Gerci asil yeri degil ama yapacak birsey yok. Birini bulamazsak mecburen Kazim’i oynatacagiz.

Esas ihtiyaclar oyun kurucu ve kanat oyuncusu.

Yahu o kadar plansiz bir kadro ki transfer et et duzelmiyor.

Bizim sorun gercekten forvet mi? Yillardir topu forvetlerle yeterince bulusturamiyoruz.

İyi de falcao-cagne-Mohammed-mitroglu-halil aklıma gelenler bunlardan hangisi bizden gidince coştu ? Cosmayi bırak ortalama bir performans bile yok Cagneyi İngiltere'de sisirdiler bir ara ona bile talip çıkmadı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt