Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.777
- 43.713
- 3.888
Akintola ve onyekuru kanatlarıyla ADS ilk 6 bile yapamaz yazın bir kenara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
direk bu aklıma geldi üstadSize real menajerlik hikayemi anlatayimmi?
Biraz gulun
Bundan 10 sene once yine cnm sikilmis farkli birseyler ariyorum yapmak icin, dedim menajer olayim kafaya koydum menajer olacagim
Benim biraderde ozamanlari Fc Wilin yardimci antrenorlerindendi
Dedim volki bana futbolcu bul menajer olacagim
Dedi abi bizim altyapida bir cocuk var 17 yasinda baya potansiyelli ikna edersen ondan basla
Gittim bi kac macini izledim aslinda pekde begenmedim tam bir armutdu ama iste menajer olacagiz ya neyse
Dedim super cocukda arnavut
Aradim bunun babasini dedim oglunuzun menajeri olmak istiyorum
Babasida bana dert yandi iste bir menajeri var ama hic ilgilenmiyor filan
Dedim ya ben onu turk kuluplerine yollayabilirim orda en az 100 bin euro kazanir burada kalsa max alacagi para 20-30k filan ikna ettim telde
Birde gazliyorum iste oglun boyle buyuk topcu olacak biraz messi biraz ronaldo biraz ferdinand babasininda nasil hosuna gidiyor
Icten ice dedim tamam bu is oldu
Adama dedim ben avukatla sozlesme hazirlatip haftaya imzalayalim babasida ok dedi
1 hafta sonra gittim evlerine ama nasil heyecanliyim goreceksinig hayaller kuruyorum next mendez next raiola olacagim
Girdik iceri babasi sozlesmeye bakti dedi okan burada senin bize ne verecegin yazmiyor diye
Dedim ben size niye para vereyim ya
Dedi bu isler boyle 3 senelik anlasma her sene icinde 50 bin euro istiyoruz dedi
Dedim vay babanin kemigine
Imzalatmadan ciktim ve menejerlik kariyerimi o gun bitirdim
Allahtan bitirmisin cunki cocuk suan isvicre koy takimlarinda oynuyor![]()
bu sorunun cevabı seferovicin umraniye performasına gore şekillenir hocamBizim sorun gercekten forvet mi? Yillardir topu forvetlerle yeterince bulusturamiyoruz.
Akintola ve onyekuru kanatlarıyla ADS ilk 6 bile yapamaz yazın bir kenara
Nelsson giderse diyeydi muhtemelen
bu postu okurken murat durmaz:Akintola ve onyekuru kanatlarıyla ADS ilk 6 bile yapamaz yazın bir kenara
Bizim sorun gercekten forvet mi? Yillardir topu forvetlerle yeterince bulusturamiyoruz.
Montella hoca güzel bi sistem kurdu Çobanspor.Yusuf Sarı'yı da oyunun son 20 dksına göre hazırlıyo kontra ataklarda etkili o da..Akintola ve onyekuru kanatlarıyla ADS ilk 6 bile yapamaz yazın bir kenara
Montella güzel bi sistem kurdu Çobanspor.Yusuf Sarı'yı da oyunun son 20 dksına göre hazırlıyo kontra ataklarda etkili o da..
Ben hazırım Çobanspor iyi de olursa kötü de olursaYaw ne Yusuf sarısı yapmayın etmeyin sezon uzun bu konuyu hortlatiriz tekrar
Seferovic kotu oynamasa veya sakatlanmasa bile bir forvet daha lazim. Gerekirse Mertens de oynar orada. Cok pahali bir forvete karsiyim. Alsinlar Umut Bozok’u.bu sorunun cevabı seferovicin umraniye performasına gore şekillenir hocam
Belotti beni heyecanlandırmıyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nelsson giderse diyeydi muhtemelen
İçeriğine çok katılmasam da şöyle bir kontrası da var.Bu da varmış reis
![]()
Bizim sorun gercekten forvet mi? Yillardir topu forvetlerle yeterince bulusturamiyoruz.