- 16 Haziran 2010
- 204.411
- 156.599
- 6.838
Çok teknik oyuncu
Nelsson'un yanina boyle bir oyuncu iyi gider..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok teknik oyuncu
Keyfin nasıl Kralper'im?Nelsson'un yanina boyle bir oyuncu iyi gider..
Batsuayi veya daha doğrusu o tarzda birini isteme sebebi belli aslında. Sen olaya gol kaçırma olarak bakıyorsun, ben gol yollarında defansı karıştıran, pozisyon yaratılmasına imkan sağlayan bir topçu olarak bakıyorum. Kaçırdığı gollerden haberimiz var ve çıldırmadık ayrıca.Batsuayi yi isteyenleri şaşkınlık ve dehşetle izliyorum.
Nasıl bir çıldırmışlık halidir çözemedim heralde geçen sene Beşiktaş ta kaçırıp saç baş yoldurduğu pozisyonlardan hiç haberleri yok.
Iyi sayilir Oguzhan'cim. Sende iyi misin? Bugun/Yarin transfer gelir mi?Keyfin nasıl Kralper'im?
Bende iyiyim. Eski işlemciyi satıyom. Keyfim gıcır... Bana dransfer deme böyle oluyom.Iyi sayilir Oguzhan'cim. Sende iyi misin? Bugun/Yarin transfer gelir mi?
Yalnız çok iyi video olmuş. O videoyu Diagne'ye çeksek 10 milyona okuturduk.10 saniyelik yakın çekim klibin ekmeğini yiyor Umut Bulutti
özellikle latisimus dorsi ve trapezius kası yüksek geliştiği için istemiyorlarmış kriterlerimize uymuyormuş.Bellotiyi istemeyen var saka gibi
Yalnız çok iyi video olmuş. O videoyu Diagne'ye çeksek 10 milyona okuturduk.